2009-10-20

Symamammamaskin

Ett SMS plingade till i min mobil i söndags. Det var en vän, hon behövde bli av med tyger! Kunde jag tänka mig att ta emot lite, och några kuddar också? Jo, det var inget svårt övervägande att acceptera det anbudet!

Så nu har jag "finrummet" belamrat med kassar fullproppade med tyger i olika kulörer, material och storlekar!
Idag tog jag faktiskt och sydde mig en arbetsväska av några tygbitar. Det är mycket jag ska ha med sig när jag är ute och åker på jobbet, så en ändamålsenlig tygkasse är vad jag behöver. I den kan jag stoppa frukt, nycklar, mobiler, block, pennor, plånbok och annat smått och gott som kan behövas.Kontrollera stavning

Visst är det lyxigt att kunna säga "på jobbet"! Jag går ju fortfarande brevid, så ikväll har vi repeterat var ett dussintal (?) boenden ligger. Dels måste jag hitta dit, sedan ta mig in med rätt nyckel, därefter lokalisera journaler och andra saker som kan behövas. Sist men inte minst måste jag ju hitta den som jag ska besöka! Inte helt lätt alla gånger! Men jag tränar... :-)

3 kommentarer:

Mia sa...

Oh, vilken fin väska!!! Hm... kanske kan få önska sig en sådan? Blink blink =)
Vad skönt att det verkar gå bra på jobbet!!!
Kram

Lovisa sa...

Hejsan min händiga svägerska!

Vad kul det är att höra att du trivs på ditt nya jobb :o) Vet inte om jag har sagt grattis ordentligt än?? Så, GRATTIS!!!! Vi är så glada för din skull.

Håller med föregående talare...en mycket, mycket fin väska!! Du är så händig så hälften vore nog, som min käre man och din bror skulle ha sagt ;o)

Hoppas ni får en fin fin dag!

Kram Lovisa

Anita sa...

Bara måste ställa mig till den övriga skaran av väskbeundrare:) Verkligen fin.

Kram Anita