2009-12-03

Full av beundran

Precis så är jag, full av beundran alltså! Hur orkar alla kvinnor som arbetar heltid OCH sköter hus och hem?????????

Den här veckan har jag arbetat 4 dagar och har en kvar! Här hemma händer det absolut ingenting! Hur orkar man ta itu med städning eller nåt när man kommer hem efter minst 8 timmars stress och jäkt????

Nåja, idag var vi hela familjen på "Alla sjunger"-kören. Vi övade inför lördagens försäljning i missionshuset då barn (och vuxna!) ska vara ett luciatåg. Den överlägset mest igenkända sången är "Sockerbagaren"! Barnen sjunger så att taket håller på att lyfta, det är så kul att höra (och se). =0)
Nu när klockan närmar sig halv åtta har barnen somnat och jag hör Janne greja där nere. Ärligt talat tänker jag inte göra mer ikväll! Säcka ihop i soffan och sedan masa mig upp till sängen, det är planen i alla fall. :-)

2 kommentarer:

E-K sa...

Jag håller fullständigt med! Hur orkar de? Jag arbetar heltid, Christian arbetar heltid, och hemmet ser ut därefter... Försöker intala mig att det är OK med tanke på ovan nämnda omständigheter, men tro mig, när dammråttorna fastnar mellan tårna känns det INTE OK!

Anonym sa...

Det har också jag länge undrat över.
Därför ställde jag upp som dagmamma till våra barnbarn. Hade ju möjligheter och den perioden i mitt liv var helt underbar, men jobbig. Jag älskade dem och gör fortfarande.
Kramar gammel-mormor