2009-12-20

Nu är det jul igen...

En paus fick jag när make och barn tog bilen och stack iväg på en liten tur. Förhoppningen är att telningarna ska sova en stund, de vaknade mer än lovligt tidigt i morse nämligen. Lägg därtill en grötfest i missionshuset i eftermiddag så förstår ni hur mycket vi hoppas att de ska ta sig en middagslur! Sonen är i detta avseende alldeles för lik sin mor, trötthet förstör humöret totalt (även om jag inbillar mig att det blir lite bättre med åren=0)).


Tänkte visa gårdagens lilljul i Kisa med hjälp av bilder:
Barnen plockar upp klapparna vi hade med till kusinerna.
Som ni ser är de "riktigt i tagen" som man säger hemmavid.Inte stoppade kylan grabbarna och Hannafrån att leka ute en stund! Marcus är med för att försöka få till ett bra pulkaspår, men de fick ge upp,det var för kallt, de fick ingen fart!

Mamma fick sitt specialpaket......en blogg!
I bakgrunden ses Mormor (som gjort ett inlägg på bloggen) och Morfar.
Lovisa och Mia tar kort respektive filmar...


...barnen. Seth är inte ledsen utan han leker att han också tar kort. :-)

Bara lite förväntansfulla inför att högen av paket under granen ska delas ut. Med tanke på att det var fem barn mellan 2-4 år som skulle fira jul gick dagen förvånansvärt bra! Grabbarne lekte utan större tvister och tjejerna skötte sig bra de med! Vid julklappsutdelningen var det lite lagom kaos och glada utrop hördes lite här och var. Man kan ju konstatera att julen är barnens högtid!

En sovande Hanna på väg hem i vinterkylan.


Albin somnade fort han också!

4 kommentarer:

Lovisa sa...

Hahaha...vilket charmerande kort på mig och Mia ;o) Men det är bara rätt åt oss...det är ju sådär vi ser ut JÄMT...med kamerorna i högsta hugg!

Söta Albin och Hanna...kan tro att dom somnade fort i bilen på väg hem. Så det blev inget Meccanobygg när ni kom hem då??

Kram och tack för en mysig Lilljul!

Hemmafruns hörna sa...

Kul att få inblick i ditt liv. Själv vågar jag inte vara så "offentlig" med foton, men nog är det mysigt att "titta in" hos andra. Hoppas ni får flera fina juldagar. Hemma hos oss ökar spänningen för varje dag. Julafton = explosjon! Hur ska man samtidigt kunna förmedla FRED ÖVER JORDEN?

Anonym sa...

Vilken härlig dag ni hade i Kisa! Kul att det är snö så barnen kan vara ute och leka i den.

Kram Anita

Birgitta sa...

Ni ser ut att haft en riktig mysig dag i Kisa. Men det var ju där jag bodde i 10 år. Och barnen började skolan där. Vi har fortfarande goda vänner där som vi umgås med. Vad liten världen är.
Ha det så gott.
Kramis Birgitta