2010-02-07

6 år!

För exakt 6 år sedan gifte vi oss, maken och jag. Snacka om att det har hunnits med en del under dessa år! Hus har renoverats, gården tagits över och så har vi ju fått två underbara barn!
Ett litet kuvert hade maken ordnat...


Biobiljetter!

Dagen har varit en riktig skön familjedag! Efter kyrkan har vi bara varit! Barnen har lekt och grejat och så var vi ute och åkte skidor alla fyra! Kan ni tänka er att Hanna tog sig för egen maskin på skidorna den ca 1 km långa vägen vi åkte! Inte för att det var i nåt racertempo, men ändå! Albin hann nog åka den dubbla sträckan... men det var roligt!


Albin plockade fram Jannes gamla såmaskin och satte den bakom sin fina John Deer-traktor. Som sig bör påpekade fadern att maskinen var tvungen att fyllas på ibland med hjälp av en lastartraktor. -"Det ordnar jag" sa sonen och försvann upp på sitt rum. Snart var han nere med lyftkranen! Och vad han lastade med den! Det var ett precisionsarbete han utförde! :-)

Det knackade på dörren: En födelsedagsblomma! Så vacker, så vårig! Underbart! TACK kära grannar!

5 kommentarer:

Mia sa...

Grattis!!!!

Birgitta sa...

Grattis!
Nu säger du som många andra. Att de grytlapparna är för fina att använda. Det är de väl inte. Det är roligt att ha något vackert att använda. Jag vill inte göra fula grytlappar för att man ska våga använda dem.
Och de är garanterat tvättbara också.
Ha det så gott.
Kramis Birgitta

Mor Tuta sa...

Grattis!
Vad mysigt att hela familjen tar en tur på skidor. Ni kan ju ta med skidorna hit någon gång så ni får testa lite backar också....
Vilken fin header du har.
kram mum

Anonym sa...

Grattis säjer vi mormor och morfar i Moby
Kram Kram

Marie sa...

Grattis!