2010-02-27

Nagelbitare

För fyra år sedan när OS gick i Turin var jag konvalecent efter en operation. Då såg jag curlingfinalen mellan Sverige och Canada.
Idag har jag halsfluss och orkar just inget annat än att glo på TV, och då var det återigen OS-final Sverige-Canada i curling! Förvisso en repris från i natt, men lika spännande för det.

Om du klickar på bilden så kan du se klippet med lagens sista stenar, det som avgjorde matchen. Jag har väl inte varit den flitigaste OS-tittaren, men när Sverige faktiskt var i final och jag just inte kan göra något annat så tittade jag naturligtvis. Det blev ju riktigt spännande...
Det är verkligen något visst med att se vår flagga gå i topp och sedan höra nationalsången. Då blir i alla fall jag lite tårögd och det känns högtidligt.


Bilden är från svt.se


Ute håller snön på att sjunka ihop, men än finns det mycket kvar av den varan! Barnen klättrade i högen utanför köksfönstret tidigare idag, det såg ut så här:

Albin klättrar upp.

Hanna kikar in genom fönstret.


Nu i eftermiddag är det lugnt här hemma, barnen är och leker hos var sin kompis. Det känns ovant att släppa iväg båda två själva åt var sitt håll.

Nu känns det som om det är dags att intaga horisontellt läge igen...

1 kommentar:

Birgitta sa...

Ingen risk att snön är på väg bort. Här har snöat hela dagen och nu faller stora blöta flingor och vi är insnöade just nu. Hoppas grannen kommer med stora traktorn i morron och gör vägen framkomlig igen. Vår lilla traktor med blad klarar inte av snön längre.
Är så trött på det nu.
Roligt att se på tv när Sverige vinner.
Godnattkramen till dej.
Birgitta