2010-04-15

Ska vi, ska vi byta grejer, ska vi byta grejer med varann???

Trött och seg damp jag ner framför datorn när barnen hade intagit horisontalläge. Kollade runt lite bland bloggarna i min högerspalt, som jag brukar göra. Hos Birgitta Vävare så jag den här lilla bilden:

Klicka på bilden så kan du också vara med!

Jag blir så glad när någon kommer på såna här ideer, får då kan ju jag också få hitta på något och så får kreativiteten och fantasin jobba lite. Det ger ju energi efter en slitsam dag!

Dessutom blev jag så glatt överraskad att jag vunnit halsbandet i tävlingen hos design happens! Jippiiiiii!

4 kommentarer:

Mor Tuta sa...

Grattis till vinsten. Lycka till i byteshandeln också. Min kreativitet står på noll nu, annars vore det roligt att delta. Kramis

Birgitta sa...

Vad roligt att du vunnit. Grattis.
Vårt hus är ursprungligen från 1700-talet och då kan man väl förstå att det är snett och vint och buckliga väggar. Vet inte riktigt hur vi ska lösa det med garderoberna, för det ser inte klokt ut just nu. Men maken får väl fundera ut något bra.
Tyvärr är inte gardinerna till mej. Hinner liksom aldrig väva något åt mej själv.
Ha en riktigt skön helg.
Kram Birgitta

pastorsfrun sa...

Oh, grattis till vinsten. Jättefint halsband!!!
Kramar Mis

Birgitta sa...

Missade ju förra inlägget med dina knypplade alster. Vad fina de är. Jag har inte knypplat sedan de yngsta barnen föddes (då kan du räkna ut hur länge sedan det är) och sista spetsen sitter fortfarande i knyppeldynan. Jag tycker den sitter bra där så länge.
Kram Birgitta