2010-08-17

Regn

Ännu en dag att lägga i arkivet. Jag har gått här hemma och inte gjort många knop alls. Det är väl så det ska vara när man är sjukskriven...???
Var hos farbror doktorn igår och det var en seriös typ! Han var så nogann så nogrann. Men det är väl så de ska vara? Doktorerna.
Det konstiga är att dagarna bara försvinner ändå, fast att jag bara strosar omkring här hemma i min ensamhet. Barnen har sina dagistider (enda chansen att verkligen få vila!) och Maken jobbar. Det är klart, katterna kan ju göra en lov ibland annars är det så tyst och skönt. När inte någon kör traktor eller något annat fordon utanför vill säga. :-)
Tänkte i alla fall visa min orkide som blommar om. Är bara lite stolt över detta, för jag har sannerligen inte "rätta knycken" med dessa växter!//Bonnfrua

4 kommentarer:

Birgitta sa...

Fin orkide du har. Det är liksom de enda blommorna som vill sej hos mej. Du får ta dagarna som de kommer och koppla bort tankar på jobb och hoppas på att du snart är i full gång igen.
Kram Birgitta

Felix sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Felix sa...

Hoppas att du får den vila som du behöver, och att du snart känner att krafterna återvänder. Vet av egen erfarenhet hur det är att inte orka med ordentligt.

En bloggvän gav ett bra tips: Försök att tänka på allt som du har gjort i stället för allt som du inte har hunnit göra!

Tiger hälsar till Tiger!

Sensommarhälsningar
Elisabet

Synnøve. sa...

Hallå i stugan.

Det doftar av din pion ännu om jag tänker mig om. Den bilden är så vacker....

Har inte besökt dig på läääänge så jag vet inte helt varför du är sjukskriven. Men det spelar ingen roll. Det viktigaste nu är att du får tid att bli bra så du kan komma igen.

Har höstbruket börjat hos er ännu?
Här är det i full gång runt om. Men inte på vår gård. Här är det inte helt moget ännu så en vecka till minst innan det drar igång.

Jag har en orkidè här med som jag fick i mars. Har absolut inte tumme med den sortens växter. Men tro jag blev förvånad när den plötsligt började blomma igen...
Nu är det en utslagen og flera knoppar på gång. Även mitt på grenarna. Är det vanligt?

Nu ska jag ordna mig lite. Vi ska in till Kongsvinger. Maken måste till optikern. Byta ut sina läsglasögon mot heladagenbrillor. Blir så knöligt i lastbilen när han hela tiden ska ta av och på läsbrillorna...

Sköt om dig min vän, ta vara på dagarna nu, det går fort mot hösten.
Kramen i regnet.
Synnöve.