2010-08-29

Underverk

Vilken underbar natur vi får leva i! Satt en stund ute på stora trappen med kameran och avtryckarfingret hade inte semester...Humla.
En fjäril (som jag inte kan namnet på) flög omkring och tog sig riktiga skrovmål i min rabatt. Den första bilden är lite oskarp men man ser ändå snabeln ihoprullad framför dess huvud. På de andra bilderna ser man hur den dricker och lite mer av vingarnas teckning. Någon som vet vad denna kolibri-flygande varelse kan tänkas heta?Titta vad som gömde sig bland nyponen uppe i skogskanten!

//Bonnfrua

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ja visst är det fint i naturen. Fina bilder du lagt ut. Det är verkligen kul med redigeringsprogrammet!
Tack för lekstunden Emilia fick idag.
Kram Anita

Felix sa...

Vilka fina bilder! Läckert spindelnät, fast man måste klicka på bilden så att den blir större för att se det. Hade du inte skrivit under bilden hade jag nog missat spindelnätet... Fantastiskt!

Vad roligt att du lär dina barn att väva. Kommer ihåg att jag själv vävde en del som barn, bl.a. "trasmattor" till dockskåpet.

Både cykelturen och barnkalaset var trevlig läsning också, fast jag har varit lite dålig på att hinna lämna kommentarer. Det är ju slut på semestern och allt börjar på en gång...

Sensomarhälsningar
Elisabet

Marie sa...

Gullig fjäril. Jag tänkte att det borde vara lika lätt som att hitta en blomma i den virtuella floran hos Naturhistoriska riksmuseet, att hitta namnet på fjärilen. Ha! Jag har gått vilse bland spinnare och svärmare och visslare och smygare och blivit skrämd av sådana här, men har jag hittat din fjäril? Näpp.

Mor Tuta sa...

Fina bilder på fjärilen,häftigt.
Kram

Tigris Predikantan sa...

Vet inte namnet men vet att dina bilder är väldigt fina!
:)