2011-02-05

Fotbollskläder, pärlor och orkidéer

Bara en natt kvar tills Hanna fyller. Gissa om hon väntar. Hennes växa-säng har just fått växa ikväll... bara lite stolt är damen ifråga. :-) Jag väntar på att de ska gå somna så att jag kan slå in lite paket.

Igår var Albin och jag och klippte oss hos "frisören". Naturligtvis fick han lite blå färg i håret som han önskade. Vi satt brevid varandra i var sin stol och var sin frissa klippte oss. Mycket smidigt upplägg om jag får säga det själv. Sonen skötte sig helt exemplariskt, han börjar bli stor fast det har jag fortfarande svårt att förstå.

Sedan var det dags att införskaffa benskydd till fotbollsträningen. Och inte bara skydd utan strumpor, byxor och tröja kom också med hem. En mycket stolt son provade hela sin utrustning och bad mig ta kort och blogga om det!Ny stass, färgerna har han valt själv.
På småbilderna "gör man som på TV" dvs ler så tänderna syns!
Vilka påhitt! Fniss

Och så var det orkidéerna. Köpte ett par till köksfönstret och de är ju så vackra!

Riktigt bra pris var det för tvåstänglade så jag passade på. Skönt att äntligen bli av med julstjärnorna... har ju liksom inte varit i stan på tre veckor (!) men nu så!

//Bonnfrua

2 kommentarer:

hugan sa...

Åh vad spännande att vänta på sin födelsedag! Tror säkert hon får en toppendag!! Har precis varit på 21årig dotters kalas....jojo snart är du där med! Det går undan det är säkert ;)
Stolt son! Hoppas han fixar bollandet galant nu ;)
Å dessa orkideér...så vackra och så eländiga mellan blommningarna ;)
Ha en skön kalassöndag nu!

Ulla sa...

Ja må hon leva får du sjunga från en tant som är mammas cyberkompis. Det blir nog en härlig kalassöndag. Själv ska jag gå på bio med Ellen och se lilla Anna och långa farbrorn. Det är första gången så det ska bli spännande.
Idag har jag pysslat med mina orkideer på morgonen och det är härligt när man får lön för moda och de blommar.