2011-02-27

Skogspromenad med Tiger

Så här års är det skogsarbete som gäller för Maken. Både timmer och ved ska tas ner så att det täcker våra behov. Igår gick Albin och jag ner till skogen för att spana in arbetet som pågick där med motorsågarna.
Efter oss travade Tiger, vår katt. Han brukar kunna ta en promenad med oss ibland, men när vi gick höger mot skogen istället för vänster (mot hemmet) blev han lite brydd, men han kom allt ifatt oss sedan.
Va, nu gick ni allt fel, bäst jag följer efter för att se så ni hittar hem igen!

Nosen mot vägen hem, spanar så inget träd faller i huvudet.

Balansgång på en fälld gran.

Vad finns i den här änden då?

På väg hem måste man ju spana i förra årets ris om det gömmer sig något ätbart där.
Jodå, både vi och "kattskrället" kom hem, men då var han allt trött. Det blev en extra lång marsch för honom och så kunde han ju inte sitta enbart stilla i skogen utan utforskade både det ena och det andra!
//Bonnfrua

3 kommentarer:

Felix sa...

Vilka mysiga bilder! Det brukar vara likadant här! Våran Tiger älskar skogspromenader, även om de inte blir lika långa nu för tiden, som när han var ungkatt. Men han följer med som om han vore en hund. Han springer i förväg, väntar in oss, låter oss gå förbi, väntar en stund och springer sedan ikapp och förbi... Fast nu på vintern är det för mycket snö i skogen.

Vinterhälsningar
Elisabet

hugan sa...

Vilken gullig myskisse :) Trevligt att han håller koll på er! Lite mer till sällskap då :-)

Lovisa sa...

Vilka fantastiska bilder på kattskrället ;o) Du är duktig med kameran du! Ps. Vad roligt med alla dessa kommentarer om den kvinnliga magen ;o) Ds. Kram Lovisa