2011-03-24

Torsdag

Egentligen har jag integet att skriva om. Barnen är på dagis och Janne arbetar extra i potatislagret en bit bort. Hemma är jag med min skalle.
Den däringa medusinen jag fick hjälpte i två dagar, sedan var det kört igen. Då skulle doserna ökas... med den följden att biverkningarna satte in utan att huvudvärken gav med sig. Så ny kontakt med vårdcentralen, nu är remiss skriven till neurologen och medusinen minskad igen...
Jag sa ju det, bara tråkiga skriverier! :-)
Hanna var för härlig när jag gjorde iordning henne i morse. Hon höll en föreläsning för mig om earth hour på lördag, då skulle man släcka alla lamporna och dra ur alla sladdarna. Tom till tvättmaskinen, för det hade fröken på dagis sagt!!! Och då är det ju så, det vet ju alla! :-)
Albin var på sin fotbollsträning igår igen. De övar ju på "bredsida" men han erkände att när de spelade "match" de fem sista minutrarna så gjorde han tåfjuttar eftersom det är lättare. Han kämpar verkligen på träningen! Genomsvett när han kommer hem men mycket nöjd. :-)
Så skönt det är att man inte kan ta så här snöiga bilder längre!

//Bonnfrua

6 kommentarer:

4U2 sa...

God morgon!

Felix sa...

Här kan man minsann fortfarande ta snöiga bilder! Även om snön är borta på åkrarna, så ligger den kvar i vår skyddade trädgård. Minst 30 cm har vi, men alla gångar är snart bara... ;-)

Hoppas verkligen att huvudvärken snart ger sig! Jag har ganska ofta perioder med huvudvärk, migrän i lättare form, så jag förstår dig. Krya på dig!

Vårhälsningar
Elisabet

Lovisa sa...

Nämen usch...jag tycker verkligen att din skalle låter otäck som håller på att bråka på det där viset. Hoppas du kryar på dig snart. Ta hand om dig. Kram Lojsi

Livsnjutaren sa...

Äntligen kan jag fota snödroppar här. Wow att du såg en fjäril. Det var vällan ovanligt tidigt.Kram

Birgitta sa...

Vad tråkigt att inte huvudvärken försvinner. Bra att du fått remiss. Hoppas att du inte behöver vänta alltför länge på att komma dit.
Ser att snön verkar vara borta hos dej. Jag vägrar ta fler vinterbilder till bloggen nu.
Ha det så gott.
Kram Birgitta

Elisabeth Källblad sa...

Låter jobbigt!
Krya på dig!
(bredsidan ÄR svår... :-))