2011-03-15

Uppskattning...

Så härligt vårväder vi vaknade till idag! Barn och Make gav sig iväg straxt efter klockan sju till jobb och dagis men jag stannade hemma. En snabb uppdatering:

I söndags eftermiddag fick jag uppsöka akuten pga huvudvärken. Ok, jag var tillsagd att göra så om det blev värre, vilket det ju blev. :-(

Där träffade jag en (under)läkare som talade om för mig att man kunde få huvudvärk av rödvin! Jaha, men jag har aldrig druckit det så det kan ju inte vara problemet! Suck!!!
Efter ett tag kom hon tillbaka (hade pratat med sin bakjour kanske) och sa att nu skulle man röntga huvudet. Vilket gjordes och allt såg ut som det skulle.
Och faktiskt var det ju skönt att veta att det inte var tomt där uppe men inte heller för många saker som inte ska vara där. Så det är alltså inga fel på mig, jag har bara halvsidig huvudvärk ändå och får enligt min ordinarie läkare inte jobba då.

Asch, det var ju inte det jag skulle blogga om! Det var ju det vackra vårvädret, så tillbaka till morgonen:
En liten tur med kameran blev det och så en sisådär drygt 100 kort laddades in i datorn efteråt. Många är "dubletter" och åter andra testar jag bara inställningarna på kameran så att det blir "sophinken" direkt för dem. Det är ju så roligt att testa sig fram!Lite ogräs som prydde vägen, tistel och molla om jag inte misstar mig (vilket inte är otroligt!)


För ett tag sedan fick jag en award av Tigers tassemarker. Det bockar och bugar jag mig för! Blev väldigt glad och nu tänkte jag skicka den vidare, men först:

Det är en award som delas ut till bloggar med mindre än 100 följare men som man tycker borde uppmärksammas av fler.
Reglerna är enkla och enligt följande:
# Det är en bloggaward som du har möjlighet att dela ut till 3-5 av dina favoritbloggar (om de har färre än 100 följare).
# Du meddelar bloggaren genom att ge en kommentar i deras blogg. Du berättar att den är en av dina favoriter och att den blivit utnämnd till en Liebster Blogg.
#Den som tar emot den skickar vidare till 3-5 av sina favoritbloggar.
De jag skickar vidare till är:
Om du inte brukar läsa deras bloggar tycker jag att du ska kika in där! Där kan man läsa om allt möjligt, allt från småbarnsliv till pensionärsliv!!! Hihahahi
//Bonnfrua

7 kommentarer:

Marie B sa...

Skönt att de inte hittade något i ditt huvud som inte ska vara där. Det finns en skojgrej på Facebook, Skull Radiography, enligt den har jag en bunt dynamitrullar i huvudet. Kan inte säga att det stört mig nämnvärt:)

Birgitta sa...

Vad skönt att det inte fanns för mycket i ditt huvud och inte för lite heller. Men något beror väl huvudvärken på ändå. Hoppas den ger sej snart.
Så fina bilder du fotat och så fint du presenterar dem. Hur kan du lägga tre bilder på varandra så där.
Ha det!
Kram Birgitta

Elisabeth Källblad sa...

Hoppas din huvudvärk ger sig, det är aldrig kul att inte känna sig i fas.

Vilka fina bilder du fångade på det torra ogräset! Härlig komposition, speciellt på den större av dem.

Ha det gott!

71:ans blogg sa...

TACK för awarden kära Bonnfrua på slätten!! Vad glad jag blev!!
Återigen, vilka fin fina bilder!
Hoppas du blir kvitt din huvudvärk snart!
kramisar

Emmas utsikt sa...

Underbara bilder. Duktig du!

Hoppas huvudvärken snart släpper. Kanske en nerv som sitter i kläm? Jag får jäkligt ont i skallen när jag har problem med ryggen...

:D
Emma

hugan sa...

oo ibland tror jag att t o m jag skulle kunna vara läkare...rödvin kan ge huvudvärk!? Nämen...att du inte tänkte på det innan du sökte akut...jösses!! Skönt att röntgen var ok iaf.!
Finfina bilder! Förstår att det ändå krävs en hel del tid och jobb med att få till de.
Fortsätter skicka dig krya på dig kramar!!

pastorsfrun sa...

Tack snälla för awarden =)
Uppskattas!!!
Jag avvaktar lite med att ge den vidare, eftersom jag inte riktigt vet vilka jag ska ge den till... Men jag återkommer.
Kram