2011-03-20

Vårsol

Ännu en vecka har passerat och en ny står för dörren. Även i morgon kommer jag att vara hemma och vara sjukskriven, sedan är det meningen att jag ska jobba igen. Jag vet att jag tjatar, men huvudet har ju varit lite explotionsartat sista tiden, i alla fall den högra sidan.

Det som hänt är att min läkare har konfererat med en kollega och de har bestämt att jag ska testa en "medusin," och hjälper den är det helt enkelt på varandra kommande attacker av migrän som jag har haft.

Så sedan i torsdags har jag snällt ätit dessa piller och jo, det blev bättre. Tills i morse! Gahhhh, vaknade med halva huvudet som pyrde illavarslande Även ljudkänsligheten har återvänt så den här dagen har inte varit lika bra som tanken var.

Men solen har strålat ner på oss, tvätt har torkats ute (!) och snön sjunker ihop mer och mer. För att distrahera mig själv har jag fotat en massa (igen!). Kanske tycker du att jag tjatar men det är en så bra terapi för mig! Jag knäpper massor kort och sedan är det bara att radera de man inte gillar.

Några av dessa bilder kommer synas i morgon när det är dags att vårspana igen och den som finns här nedan återanvänder jag från min fotoblogg. :-)//Bonnfrua

3 kommentarer:

hugan sa...

åå torka tvätten ute, det luktar ju hur gott som helst!!

Så synd att inte huvudvärken vill ge med sig, hoppas det bara var ett tillfälligt återbesök den var på idag då! Så bra att du hittar en bra billig terapi att hålla tankarna i schack, helt ok om det funkar! :)

Birgitta sa...

Vad jobbigt för dej med all huvudvärk. Jag vet hur det är att ha migrän. När vi bodde i Kisa hade jag ofta det, men sedan har det vuxit bort och det känns skönt.
Ska bli roligt att se hur långt våren kommit hos dej. Hit har den inte kommit än.
Ha det!
Kram Birgitta

71:ans blogg sa...

Jag säger bara...kram kram kram kram på dig, vännen!

Underbara bilder!