2011-03-07

Vårspaning del 2

Då så var det dags igen att spana efter vårtecken. Eftersom det var en skön solig dag igår fanns det saker att ta kort på. Jämfört med förra året har vi mindre med snö och det gör ju att även vår lilla väg numera är bar, det är lyxigt att slippa krypa fram över den blankpolerade ytan som drivsnön skapade i vintras. :-)

Börjar med min spanargren, ännu har inget hänt. Som tur är ska väl tilläggas.I söderrabatten tittar dessa upp brevid snön.

I en sydvästlig sluttning var det rejält geggigt på min promenad.Uteplatsen, men bara det att jag kunde gå dit för att fotografera är ett vårtecken i sig! Plattorna börjar ju i alla fall synas runt min lilla rosenbuske.


Takdropp från en trasig hängränna.

Vill du se fler vårtecken från vårt avlånga land, eller andra länder med för den delen, klicka på utmaningens symbol till höger så kommer du till hela deltagarlistan.

//Bonnfrua

8 kommentarer:

hugan sa...

Piggare o kryare nu??
Våriga bilder minsann! Här är allt under meter snö fortfarande, men det känns så mycket varmare i iuften OCH solen nu :-D
Det är vår i luftten jadå!

Evatina-beth sa...

Härligt när marken börjar synas och knopparna sväller!!

Pikestreet sa...

Yes, in the Netherlands spring is coming a bit sooner! And the sun is shining today!

Bringebær sa...

Så nydelige bilder du tar! Bildet av takdropp var jo helt fantastisk...Legger deg til i min leseliste jeg! Ha en fin uke :)

Charlotta sa...

Åh vad vårkänsla det är i dina bilder. Önskar en fortsatt skön marsvecka!

Birgitta sa...

Verkligen vårkänsla hos dej. Men här är det fortfarande full vinter och snorhalt ute.
Kram Birgitta

Helén sa...

Fina vårbilder du fångat. Gillar takdroppet...

emilias gömmor... sa...

Härligt!

Kram Mimmi