2011-06-10

Minivättern

Denna helgen är det fullt ös här i stan. Det börjar idag med Minivättern för att sedan följas av Tjej-och halvvättern. Detta är bara uppladdningen till den "riktiga" rundan nästa helg.


I år fick Albin köra Mini-varianten för första gången, 1300 m inkl depåstopp för saft! Oj vad han har längtat till den här dagen! Och nu var den äntligen här! Nummerlapp fick hämtas på torget och sedan var det en timme kvar till start. Som brukligt är vid dessa cykelarrangemang kom det en regnskur, men det var innan själva loppet så vi klarade oss bra ändå.

Regn.

Syskonen söker skydd för regnet. Janne passade på att köpa byxor när vi ändå var utanför herrekiperingen.


Nummerlappen fastsatt med de medföljande säkerhetsnålarna.


Fullt fokus, snart dags att bli "inviftad" till start.


Äntligen var deras grupp längst fram. De startade 10 barn åt gången med en "master" som åkte före och efter för att hålla koll på dem. Barnen fick inte åka före "fröken" utan alla skulle åka i samlad trupp.


Alla fick säga sina namn och speakern frågade Albin om det var första gången han skulle åka. Man ser att alla barnen är koncentrerade och vill iväg.


Starten har gått...


...och ca 8 minuter senare dags för bulle och saft efter målgång och medalj.


Albin var helnöjd med sin cykeltur, medalj och egen löpsedel fick han. Precis som alla andra startande. Och Hanna hon längtar tills hon får åka, om två år...


Man måste ändå ge en eloge till dem som fixar dessa cykellopp. Det är välorganiserat och genomtänkt på alla sätt och vis!

//Bonnfrua

4 kommentarer:

Ulla sa...

Härligt! Vem vet det kanske blir girot så småningom?

Anita sa...

Grattis till en lyckad första runda Albin!
Kul att du är tillbaka på bloggen också.
Kram Anita m familj

Lovisa sa...

Vilken kul grej!! :o) Vad duktig han är, Albin. Håller med Anita...kul att du är tillbaka! Är det bara tillfälligt eller har du fått tillbaka energin och inspirationen?? Kram på dig, hoppas vi kan ses snart. //Lovisa

Birgitta sa...

Det måste bara vara störtroligt för barnen. Och tänk alla fick medalj också.
Önskar dej en skön pingst.
Kram Birgitta