2009-08-30

Rönnbär och hår

Terminsstart, det innebär ju även för dagisbarn att det kommer en fotograf och så att säga "plåtar" barnen. Om jag förstått saken rätt så kommer denne yrkesman inte förrän om några veckor men igår lördag tog vi ändå och försökte fixa till frisyrerna lite. Tanken var den att om jag misslyckades totalt så skulle det hinna växa ut lite...

Hanna i spänd förväntan efter förmaning att sitta stilla.Det gick över förväntan, och håret blev lite kortare.

Albin före...


Albin efter.


Jag passade även på att ta hand om strykhögen igår, och då fick jag hjälp av dottern, hon har nog lite kvar att lära trots allt... :-)


Hon "stryker" en filt där den befinner sig!


Nöjd med sin insats!


I gårkväll var det ju även avslutningsfest för vår pastor i Sjökumla. Eftersom vi i vår grupp hade ansvaret denna vecka så fixade vi allt det praktiska. Kameran som jag hade med använde jag innan festen började, men sedan låg den stilla och lugnt i en tygpåse. Men jag ger er ändå en liten bildkavalkad över hur missionshuset förändrades och fixades till innan det drog igång:Full aktivitet i det minimala köket, det kallskurna lades upp snyggt och i ugnen värmdes potatispajerna. Sallad och sås stod också på menyn tillsammans med frukterna.


Rönnbär användes som dekoration, det blev riktigt effektfullt!

Nu är bordsdukningen klar, dukar som vi sydde i torsdags och löpare som fixades till hemma.

2 kommentarer:

Anita sa...

Så fint ni hade gjort, hoppas kvällen också blev lyckad.
Kram Anita

Lovisa sa...

Vad modig och duktig du är som klipper barnen. Jag borde nog också kaxa till mig och göra detsamma...det är ju svindyrt att gå och klippa ungarna på salong!!

Vad fint ni gjort det i kyrkan. Hoppas kvällen blev lyckad. Hur löser det sig med pastorsfrågan nu då?

Kram Lovisa