2009-10-26

Tänk om man vore en katt...

...då skulle jag också sova idag!Fritte gosar med "Andy Pandy".


Igår var det familjetimme i kyrkan. Barnens kör sjöng och den nye pastorn installerades Enligt uppgift från maken till den arbetande hustrun skötte sig barnen utmärkt. De hade sjungit för full hals när kören sjungit. De hade tom suttit still och lyssnat på "Daniel i lejongropen" som förevisades med bilder på legogubbar som gestaltade det hela. Inte dåligt!


Albin var så glad idag på morgonen, han berättade massor om vad som hänt igår, och det viktigaste var ju att de hade sprungit i kyrkan efter fikat! :-)

Tänk att få springa... det kommer jag också ihåg att det var jättespännande som barn att få springa i kyrkan, den är ju så stor i ett barns perspektiv.

Hanna däremot hade fastnat för att deras namn stod på lappar där de skulle stå på estraden när de sjöng. Orange lappar med "Hanna H" och "Albin A". Viktiga saker det där! :-)

Så mysigt när jag kom ut i köket i morse och båda barnen slängde sig i famnen på mig för att berätta om gårdagen. Det värmer verkligen hjärtat!


Ute försöker solen få något att säga till om, så det känns ljust nu efter flera novembermulna disiga grå dagar. Löven faller ner och gräsmattan är ömsom gul ömsom grön och däremellan brun av vissna blad.


Om en månad är det dags att införskaffa julstjärnor och sätta upp adventsljusstakarna -och stjärnorna... tänk vad fort det går...

2 kommentarer:

pastorsfrun sa...

Vad härligt det är när barnen blir glada när de ser en =)
Advent ja, JAG LÄNGTAR!!!!
KRAM Syster Yster

Marie sa...

Vår adventsstjärna är död och det är de flesta av våra ljusstakar också, men vår färgglatt blinkande gran lever ännu. Har jag utvandrat eller vad!