2009-10-24

Yrkeskvinna

Nu har 2/3 av helgen avverkats på mitt arbete. Numera är det den ordinarie personalen som följer med mig som stöd och lite rådgivning. :-) Det är på sin plats att tillägga att jag får ha det lyxigt med en längre introduktion, och det är sannerligen en förmån!!!!

Det gick fortare och lättare än väntat att damma av de gamla kunskaperna, förvånande nog! Som jag tidvis har kämpat för att inte vara sjuksköterska, och så vips, är jag där igen.
Så här stressigt har det ännu inte varit, men det blir väl det med. :-) Än så länge måste erkännas går det åt stor tankekraft att hålla reda på geografin, var de olika boendena ligger och vad de heter. Det är ju sånt som går per automatik senare, men icke ännu.


Barn och make har fått roa sig bäst de vill idag, och det har inte varit några problem vad jag förstår. Det är extremt skönt att kunna släppa tankarna på hur de har det hemma när jag är i tjänst så att säga. :-)


Albin sa något så roligt härom morgonen: -"Mina fötter är nattdjur. De sover på dagen och vill inte vara still på natten!"

Var får de allt ifrån????


Tänk vad skönt med en timme extra sömn inatt, om jag nu kommer i säng, och barnen sover lite skapligt länge imorgon...


Önskar er en fortsatt skön helg!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hoppas du inte får det så stressigt ,som den sjuksköterskan ser ut att ha det kram g-m