2009-11-08

Fars dag

Som så många andra svenskar fick även far i detta huset en slips idag. Men i ärlighetens namn ingick det en skjorta också. :-) Ullared. :-)

Barnen och jag åkte ner till Gammelmormor och Gammelmorfar, Janne var borta på en försäljnings-marknad av något slag.

Vi andra smaskade i oss tårta till fikat och våfflor till kvällsmat. Barn och vuxna åt med god aptit! Mina telningar och 20-talisterna var möra och trötta när vi åkte hem. :-)

Men jag tyckte vi hade en mysig eftermiddag, barnen var helt fascinerade av blodsockermätarna och insulinpennorna! De stod som fastfrusna och bara tittade andäktigt när prov och "spruta" togs innan maten. Som vanligt var min kamera hemma på semester... :-(

Idag när jag surfade runt bland bloggare i olika listor så hamnade jag på en vävblogg! Oh så underbart! Kolla gärna in där!

Bygger snart en vävbod av spillvirke när jag läser den bloggen! :-) Men jag får väl hålla mig till knyppling ett tag till, och det är ju inte fel det heller.

Det här blev ett splittrat struligt hopkoksblogginlägg. Får försöka bättre en annan dag!

2 kommentarer:

pastorsfrun sa...

Oh, minns att vi också stod och tittade när de tog sprutor och kollade "sockret". TÄnk att det kan vara så spännande... Har funderat på detta med diabetes, det är ju en fruktansvärd sjukdom, men jag har aldrig varit rädd för den, eftersom mormor och morfar haft den jämt när vi har funnits och de har ju alltid levt "normalt" och sunt! För det inte sagt att det är en "lätt" sjukdom att ha, fy nej! Önskar ingen att behöva ha den.
Härligt med en vävblogg! Förstår att du gillar den =)
Kramar Mia

Anonym sa...

Tack för att ni kom och förgyllde tillvaron för oss på Fars dag. Det var helt underbart att få rå om er en hel eftermiddag. Tack ska ni ha, barnen är ju så goa.
KRAM 20-talisterna