2010-01-28

Drivor

Då var det avklarat: hela familjen har haft den så kallade äckelsjukan, även jag. Var typ heldäckad igår men som tur var hade maken lite krafter att ta hand om våra barn, de är ju inte välkomna till dagis när det finns magsjuka i familjen.

Det om detta!Här har det snöat kan man säga, och igår var det ingen som orkade engagera sig i snöröjning så i morse såg det ut så här hos oss:Spana i drivorna, vilket vackert konstverk det är, rent av ett mästerverk!


Barnens snögubbe ser lätt insnöad ut. :-)


Så här såg det ut på kökstrappan...
När maken röjt snön var det två glada barn som gav sig ut i drivorna!

Albin sa vid frukosten: -"Idag kan vi väl få gå ut i alla fall?!" Han trivs inte när det inte blir någon tid eller ork för att gå ut.

De var ute länge och grävde och när jag tittade ut så var de med i traktorn och körde snö där vi parkerar bilarna. När Janne skulle flytta våra bilar var inte det helt lätt, de var rätt så igendrivade i snön, men han lyckades till slut. Det ser rätt mysigt ut i traktorn med ett barn stående vid var knä på Pappa. Tryggt liksom.

För våra barn är det ju helt naturligt, det är inte länge sedan Albin kom underfund med att Morfar inte har någon traktor! Det tyckte han var underligt...

4 kommentarer:

Mor Tuta sa...

Ja, visst är snön ett jättefint konstverk. Jag tycker den är riktigt vacker, men får inte medhåll här hemma....
Vilket fint kort på barnen och farmor.
Kram

Vardagens guldkorn sa...

Nä du har rätt, snö är bättre än slask. Visst är de smaskiga vanlijbollarna, tog med mig en laddning till jobbet, funkar fint som vuxengodis med =0) Perfekt till kaffet! Kram på er! .... och skönt att ni kryat på er! / Linda

Mia sa...

Oh, stackars er, som har haft skiten allihopa! Hoppas ni får vara pigga nu!
Jättefin snö!
Kram

Birgitta sa...

Hej! Lika bra att få allt avklarat på en gång så är det över sedan. Vi hade turen att inte få det utlovade snökaoset här.
Ha det gott.
Kramis Birgitta