2010-01-25

Tulpaner från Amsterdam...

Vilken osis! Strax efter mitt förra bloggeri i lördags blev jag yr i skallen. Riktigt yr! Tog snedsteg på väg till soffan, och när jag blundade snurrade allt. Om blicken var orörlig gick det bra men inte att vända på huvudet eller ändra läge på minsta lilla sätt.


Maken antydde att en resa till akuten vore på sin plats, men se att det gick jag inte med på! Men efter några timmar ringde jag sjukvårdsrådgivningen, bara för att liskom. Och jo, det var nog kristallerna i snäckan i örat som var i obalans. Helt ofarligt med obehagligt.


Så det var bara att lämna över till mannen, igen. Han fick fixa allt, jag dög då inte mycket till! Som tur är har det bättrat sig, men även idag känner jag mig lite lustig och har varit tvungen att intaga horisontellt läge. Inte skoj alls, för rent mentalt har jag massor av energi, det brukar ju vara tvärt om annars hos mig.


I morse innan dottern åkte till dagis fick jag paket på sängen! Och sedan när maken kommit hem igen kom han och sonen med räkmackor... lite lyx ska det vara när man fyller år... :-)

Abin har inte riktigt kommit i form än så han får vara hemma även i morgon.


Jag älskar tulpaner! Redan som barn brukade jag få dessa blomster när jag fyllde år, så de är speciella för mig! Idag har jag fått tre buketter, så jag riktigt njuter av dem och tänkte dela med mig lite till er:


Tulpaner med ranunkel från Mor och Far.

Tulpaner med mimosa från Svärmor.

Monte Carlo från Make och barn. (Favoriten!)

Alla buketterna.

Sist men inte minst ett foto av ett foto av min brudbukett.
Giter man sig i februari måste man ju bara ha,
ja just det: Tulpaner!
I efterhand fick jag veta att floristen blivit lite skraj när jag beställde blommorna, det är visst inte så jättevanligt med tulpaner i brudbuketter... :-)


3 kommentarer:

Birgitta sa...

Grattis på födelsedagen! Fina tulpaner du fått men vad tråkigt att du är sjuk. Hoppas du mår bättre nu.
Godnattkramen Birgitta

E-K sa...

Grattis en dag i efterskott! Hoppas dagen var fin & skön!

Marie sa...

Grattis i efterskott!