2010-03-28

Klipp, klipp

Tänk vad fort en helg går!
Lördagen tillbringade vi ute hela eftermiddagen och grejade i trädgården. Min nya tvättvinda fick sig en gjuten fot och två vinbärsbuskar fick fara till de sälla jaktmarkern. De resterande sex beskar vi rejält! Så skönt att få sånt gjort!!!

Det hann också komma en åskknall med efterföljande hagelskur. Haglen var i ärt-storlek, jag överdriver inte!!! Barnen och jag tog skydd på altanen och det var rejäla kulor som föll från himlen!
Vädret har varit mulet men ändå lite ljummet. Kanske kommer det "ljumma" av att det inte har blåst något direkt. :-)

Idag har vi haft celebert besök från Kisa: Mormor och Morfar var här. Barnen visste ingenting så de blev lite handfallna när den blå bilen rullade in på gården. :-) Men inte var det några sura miner inte! De körde hårt med sina morföräldrar!
Vi gick en sväng för att barnen skulle få cykla lite. Albin drog iväg men Hanna fick kämpa för att hålla balansen! Och jodå, Morfar fick allt hålla i henne så att inte skulle ramla. Mormor var även hon behjälplig måste sägas i ärlighetens namn. :-) Just här kollar hon in gruset i närbild men hon var snart uppe igen! :-)
Tiger var med på ett hörn, men inte brydde han sig om högen med en treåring och cykel inte.
Mormor fick utnyttja sin förvärvade kunskaper som Morfars privatfrisör även på barnbarnen.
"Är du klar snart?!?!?!?"

3 kommentarer:

71:ans blogg sa...

Vilka härliga penseér (stavningen?)!!! Det börjar bli vår på slätta också *ler* kram

Birgitta sa...

Snön är visst snart borta hos dej. Måste kännas skönt. Här har vi snö upp över knäna. Ser att ni haft en trevlig dag med kärt besök.
Önskar dej en skön påskvecka.
Kram Birgitta

Mor Tuta sa...

Hoppas det inte blev för många synliga jack..
Kram