2010-04-27

Ibland kan man ju undra...

Investeringar stod på programmet igår! Det jag var på jakt efter var nya stolar till vår uteplats "hörnet". Vi kallar den så eftersom den ligger i hörnet av trädgården, logiskt eller hur!

Men se att de jag hade ställt in mig på att införskaffa gick inte att uppbringa till en rimlig kostnad. Barnen och jag var först i Skänninge och sedan på Ulvåsa möbler. De skötte sig helt exemplariskt som tur var. Vi spankulerade omkring bland utemöbler i alla de former och kvalitéer, men inte fanns det några stolar som jag ville ha. Ville och ville, men vem har råd att införskaffa allt man vill ha???

Vi slog oss ner i en hammock...

Då blev barnen eld och lågor! Erkännas bör att jag sedan barnsben har velat ha en dylig, så efter lite funderande i lekparken fick den med lägst prislapp följa med oss hem!

Det är nu mina funderingar börjar: "Eländet" skulle ju monteras. Så här års får man göra sådant själv, eller vänta till en ovädersdag (typ i november) för att få hjälp av den hårt arbetande maken.

Är det verkligen bara IKEA som kan göra lättförståliga monteringsanvisningar???? Efter att ha monterat alla modulerna till vårt kök så tycker jag inte att jag är helt blåst vad gäller att skruva ihop diverse tingestar.

Men den här!!!! Puh!
Kanske har den svenska möbeljätten patent på lättbegripliga anvisningar???

Så här blev resultatet i alla fall.

Ny duk till altanen fick också följa med hem, samt en lykta. Den bara stod där och påstod bestämt att den hörde hemma hos oss...


4 kommentarer:

pastorsfrun sa...

Vad härligt med en hammock!! Har jag också alltid velat ha, men sen jag hade viruset på balansnerven har jag svårt att sitta i saker som rör sig... Trist.
Fin lykta!!!
Kram

Synnøve. sa...

En sån vill jag med ha. Men vi har ingen tomt som är platt. Det lutar överallt här...
Men det är skönt att gunga sakta i en hammock alltså....
Vad hände med jordgubbsvaxduken nu då?
Lycktan var fin. Skönt att ha tänd lite småkyla sommarkvällar.

Ja tror faktiskt det bara är IKEA som har enkla lättbegripliga bruksanvisningar. De har nog sjutton tagit patent på dem hihi.
Ha en go kväll nu.
Kramen.

Birgitta sa...

Hej! Ser riktigt bra ut när du monterat hammocken. Tror nog att du klarar mycket på egen hand. Det gäller bara att tänka logiskt.
Nu får vi hoppas att vädret blir fint, så du kan sitta där och gunga.
Kram Birgitta

Mor Tuta sa...

Vad duktig du är som sätter ihop en sådan tingest, men skam den som ger sej. Hoppas vädret är på vår sida i dag så vi kan fika där. Ses snart.
Kram