2010-07-26

231

Tänk att jag har bloggat i ett helt år nu! Jag kommer så väl ihåg hur jag satt på altanen och jag bara bestämde mig för att börja blogga!
Har ägnat en del av eftermiddagen åt att "läsa bakåt" i bloggen. En del saker hade jag verkligen glömt men blev påmind om när jag läste... att man kan producera så mycket text att detta blir det tvåhundratrettioförsta inlägget!
Puh!
I min lilla utlottning var det sju olika lotter. Vem skulle vinna, chansen var ju ändå ganska så hög. Som "slumpgenerator" använde jag min Mormor. Vi skypade med varandra alldeles nyss och jag bad henne säga ett tal mellan 1-7, och hon sa tre. Den tredje kommentaren är från HUGAN!

Grattis! säger jag.
Hugans blogg är mycket läsvärd. Den handlar om vardagslivet lite längre norrut i vårt avlånga land. Givetvis finns hon med i min blogglista! Det var en sån där blogg som jag halkade in på via några andra bloggar, och så blev jag "fast". Underlig är den, bloggvärlden! :-) Man finner vänner som man aldrig har träffat.
//Bonnfrua

3 kommentarer:

Birgitta sa...

Hej! Håller med dej om att det händer mycket på ett år och det är lika roligt med bloggen fortfarande. Ser att du bytt din header. Vilken fin blomma!
Ha en fortsatt skön sommar.
Kram Birgitta

hugan sa...

ÅHåj! Tack o tack för vinst!! Hejja din mormor! :-O
Fina ord om mitt lilla liv och blogg :-)

Jo ibland kan man gå tillbaka i bloggen och förundras över hur det svänger och far, hur man kanske tänkte lite annorlunda då...intressant!

Ha en skön sommardag!
Kram

Synnøve. sa...

Goddagen.
Ser att det är liv i bonnfrua. Det var skönt det.
Säger ett stort grattis till Hugan som vann hos dig. Hon är värd det.


Inget vidare att se ut över åkrarna just nu. Regnet och blåsten har slagit så mycket där ute. Hälften ligger ser det ut som.

Får se när bonden här drar igång tröskverket.

Sköna bilder på de två sovande i bilen. Tänk att kunna koppla bort så där totalt.

Nu kom solen fram. Så jag slänger mig ut fort, fort innan den försvinner igen.
Sköt om dig min vän. Fortsätt njut av sommaren.
Kramen Synnöve.