2011-01-02

På´t igen

Så var det dags för en ny vecka snart igen. Man kan ju formulera det som så att det ska bli intressant att se vad som händer! Som jag har antytt har det varit en del oro på mitt arbete senaste tiden, och i fredags var måttet mer än rågat för några av oss kollegor! Så därav ska det faktiskt på riktigt bli spännande att se vad som händer! Men jag har försökt att samla på kraftreserven idag så att det finns energi till annat än det dagliga bland arbetskamrater och tredje man.
Har filat en del på min fotoblogg idag, som en avledande manöver för att liksom skingra tankarna lite. Ute till höger kan du klicka dig direkt dit, jag är med i en utmaning där det gäller att under detta år lägga ut 365 bilder på givna teman.
Där kan man snacka om annat att tänka på!
Under nyåret hade vi ju besök av ett par underbara tjejer. De har lekt och grejat här. Minstingen tyckte det var konstigt mörkt ute... stadsbarn... hmfr.:-)

Här sitter de ihopklämda på barnens julklappskälkar. Även en tur, eller två, efter gräsklipparen blev det för de som vågade!

Innan läggdags sköt Janne av några raketer... det var med stor spänning och förväntan pyamaspartyt avslutades på det viset.

Det var en släng av töväder runt tolvslaget. Så ute på går´n är det bitvis blankis. Numera har maken sandat för att minska risken för skador, men barnen hade roligt, som Bambi på hal is faktiskt! Tur att hjälmarna var på!


//Bonnfrua

5 kommentarer:

Ulla sa...

Först måste jag berömma den nya bannern!
Kul idé med fotobloggen,jag tittar nogbara och njuter för mitt handarbete tar min"fritid" men det måste jufinnaspublik också.
Jobbet,förstår om det tar på krafterna eftersom det är en så stor del av livet. Hoppas att det ordnar sig för dig och dina arbetskamrater.

Birgitta sa...

Hoppas du får en bra dag på jobbet i morron. Ska kolla din fotoblogg när tiden räcker för det.
Vi hade tur som inte hade töväder här, så än är det inte halt ute.
Kram Birgitta

Polargrevinnan sa...

Barn är härliga motiv. Spännande med fotoblogg, lycka till.
Kram Viola

hugan sa...

Nån fler än mej som har det tufft på och med jobbet ser jag, inte alls roligt! Förstår att det ändå är av lite annan natur än mina lyxproblem. Hoppas att det löser sig och lugnar sig snart.
Kramar

Evatina-beth sa...

Se till att hjälmarna sitter på!!
Man kan behöva lite skydd både här och där.