2011-01-29

Svammel om en trebening

Utanför fönstret börjar det skymma. Klockan är kvart över fyra så det är ju fantastiskt vad ljust det är ute ändå på mina breddgrader!
Än har inte kroppen/huvudet ställt in sig på att det är så här pass ljust, men inte gör det något att det går mot ljusare tider!

Igår passerade Föräldrarna här på en snabbfika. Det blev lite firning också i alla enkelhet eftersom Pappa faktiskt mer eller mindre gått i pension (han fyller snart 60!) och så har ju jag haft den äran att lägga ännu ett år bakom mig.

Barnen väntade och väntade på dem och hoppades på "överraskning", vilket Mormor levererade. Så idag har vi spelat "Mega-Yatzy" och Hanna hon skriver i sin nya skrivbok. Damen skulle skriva "som man gör i skolan" dvs med små bokstäver. Så nu tränar hon på de små bokstäverna i sitt namn!
Mormor och Morfar blir mötta utanför dörren.


Även jag fick en present: Ett kamerastativ! TACK!!!

Jag har naturligtvis hunnit testa det och det är riktigt roligt! Men oj vad mycket det är jag inte kan, för nu går det ju att utnyttja finesserna som finns på kameran. Men man ska ju begripa sig på´t också. Så jag inser att här finns ett helt område att sätta sig in i när och om jag vill... :-) Det har jag anat tidigare också naturligtvis, men ändå...

Ett av tre stativben.


//Bonnfrua

3 kommentarer:

Birgitta sa...

Grattis på din dag som väl var nyligen. Liksom mina tvillingars.
Roligt med besök och nu får vi nog se många fina bilder i fortsättningen.
Ha en fortsatt trevlig helg.
Kram Birgitta

4U2 sa...

Man får gratulera så mycket!

Ulla sa...

Ni tränar väl ordentligt och är noga med att alla bokstäverna börjar "uppe". Små blivande skolflickor är väldigt roligt att umgås med. Grattis till ditt nya stativ och åren.