2012-01-05

Skritt o trav

Hannas specielle vän Pigge (shetlandsponnyn en bit bortåt vägen) fick jobba lite idag. Det är just nu bara vår snart femåring till tös som är tillräckligt liten för att rida på honom. Förutom den vanliga skritten i padocken blev det idag även test av trav! Lite läskigt och spännande var det allt innan de satte igång med det. Eftersom padocken var ganska så blöt efter allt regnande sista tiden fick den något snabbare övningen göras på gräs i hagen brevid istället.


Det här med att filma är inte min grej riktigt, eller egentligen inte alls, men eftersom jag vet att det finns några som vill se dotera på hästryggen så laddar jag upp filmsnuttarna här ändå. Hoppas att det fungerar nu bara...
En ny header, taklök på den gamla jordkällaren strax utanför stallet.


Önskar er alla en skön Trettonhelg!


//Bonnfrua

2 kommentarer:

hugan sa...

Duktig tjej! och rar Pigge! Roligt att de kämpar på och att Pigge får vara med några pass iallafall. Är man som vuxen för tung för Pigge eller är det bara ens ben som tar i backen? Om det senare fallet så får du väl knyta upp benen och slänga dej upp på Pigge så han får vara med ett tag till! ;)
Ha en skön helg!

Hemmafruns hörna sa...

Så mysigt! Hästar och småtjejer hör ihop på något sätt :0) Må Gud välsigna ert nya år! Tänk om vi kunde mötas på riktigt i 2012!