2012-07-06

Sommar och bad

Igår så tog barnen och jag oss en tur hem till Mormor och Morafar, samt Gammelmormor och Gammelmorfar. Barnen hade fått lov att gå själva från G-momor till Mormor, så de hann bara svälja fikat så fick de bråttom iväg. Fast då fick vi ju andra sitta och prata i lugn och ro ett tag istället...

Det var visst ett par stolta barn som kom släntrande uppför backen där Morfar målade staketet. Min gamla skolväg till lågstadiet, så visst kan jag den vägen med alla backar och vägar som ska korsas. Även mina telningar hade klarat av det galant, för det är ändå en bit att gå.

Givetvis tog vi oss en e tur till Badsjön med stort B! Någonstans i skogen i vårt avlånga land finns denna lilla pöl  där vi hade en mysig eftermiddag. Tyvärr så hade molnen fått för sig att skymma solen, men barnen badade ändå, och tom jag var i spat en liten stund! 

Albin har lärt sig simma bröstsim i skolan, och han klarade det galant även i sjön.
Hanna ska ju klara lika mycket som brorsan, men att kombinera arm- och bentag var lite svårt. Men att simma med bara armarna gick det med, utan "flytverktyg".


Fika så klart med Mormors nybakade bullar.

Vi plockade blåklockor på vägen hem, och Morfar fick i uppdrag att filma klockornasedan, med önskan om redigering så att det låter som klockor.
Får se om det blir så...

En liten somrig dam med blombukett!
//Bonnfrua

1 kommentar:

Black Iris sa...

Åh vilken härlig dag ni hade. Det är inte många fina dagar vi haft annars den här sommaren.. Undrar om det torkat upp ordentligt en endaste gång mellan skurarna..

Kram Maidi