2012-08-12

Nu är det slut

Tre år har bloggen hunnit fylla, men äldre än så blir den inte heller. Förmodligen.

Som ni säkert har märkt händer det inte speciellt mycket här längre, bara ett och annat pliktskyldigast inlägg då och då.

Dessutom så har jag tänkt mig att börja plugga igen i höst. Det är 20 (!) år sedan jag började på högskolan och nu vill jag fortsätta att förkovra mig i mitt yrke. Drömmen är en specialistutbildning, men för att nå dit måste jag först läsa upp en hel del, för att kunna börja med det jag vill. Som du förstår är vägen till målet lång (och osäker!) men i slutet av denna månad sätter jag igång ändå.

Så med ett visst vemod skickar jag nu ut detta inlägg i cyberrymden för att offentliggöra mitt "avsked" som bloggerksa på just den här bloggen.//Bonnfrua

10 kommentarer:

Charlotta sa...

Hoppas du hinner med din fotoblogg i alla fall så att vi får veta hur det går med studierna.

Lycka till!!!

annette sa...

Ja, ibland måste man ta beslut och prioitera i livet.
Förstår så väl att Du vill utvecklas och gå vidare med vidareutbildningar för att nå ett mål framåt!
Lycka Till!

annette sa...

Glömde:)
Väldigt fin bild på blomman!!

AnnaKK sa...

Vad roligt att du ska börja plugga!! Grattis till det beslutet - som jag kan tänka mej bitvis har både värkts och våndats fram, för visst ÄR det ett stort steg att ta efter så många år borta från skolbänken. :-) Lite surt förstås att behöva komplettera en massa innan man kommer igång med det man egentligen vill läsa, men det kanske kan vara bra ändå att börja med det - om inte annat för att komma in ordentligt i det hela!? Allt på högskolan ska ju vara så attans strikt vetenskapligt, och det kan ju kännas trögt till en början - iallafall om man inte sedan tidigare är van vid akademiskt skrivande och så där... Men jag håller tummarna för att du ska tycka om det, och framförallt stortrivas med din tänkta utbildning! :-)

Kram-kram!!!

Birgitta sa...

Hej! Jag önskar dej lycka till med studierna till specialistsjuksköterska. Förstår att du inte hinner med att både plugga, sköta familj och blogg.
Kram Birgitta

Black Iris sa...

Nog kommer du att vara saknad alltid men det är klart att du ska ta tag i det som du så gärna vill..
Hoppas allt går bra för dig nu..

Kram Maidi

AGP sa...

This is absolutely beautifull Home

Ulla sa...

Önskar dig alt gott!

Ulla sa...

Önskar dig allt gott!

Hemmafruns hörna sa...

Undrar hur du har det och skickar de varmaste tankar och en önskan om Guds välsignelse över hela ditt liv! God Jul!