2009-07-29

Födelsedag

Idag fyller Janne år, 37 stycken till och med! Han fick ett paket på sängen, men frukosten fick han äta vid köksbordet som vanligt. Han är inte så mycket för det där med att fika eller äta frukost på sängen, så som jag är van vid från min barndom.
Anticimex kom idag för att sätta ut fällor, råttorna har blivit lite för många här på går´n, så nu får det vara nog. Albin var med och kontrollerade att allt gick rätt till, han fick även en keps med deras logo på, så han var så stolt! Hanna fick en hon med bör ju sägas i rättvisans namn, annars hade det nog blivit lite orättvist, eller mycket i hennes perspektiv.
På eftermiddagen packade vi in oss i bilen och åkte på ytterligare ett kalas hos Birger. Han är min mormors lillebror, och det är en tradition att träffas då. Men mer om det en annan gång.
Barnen hade ju jättekul och sprang omkring med sin kusin Seth (som är på semester hon sin mormor & morfar).

Vi trodde att barnen skulle slockna efter bara några km i bilen eftersom de lekt så mycket, men Albin var vaken till Tiftrondellen och Hanna till Flistad!


Hon kommenterade att hon såg kor lite varstans och hon konstaterade att "jag tycker om kossor". Har hon ärvt ko-genen som så totalt har hoppat över Janne??? Maken min frukter det. Han ser helst inte att det blir kor i ladugården igen, iallafall inte om han måste sköta dem. :-)
Ja må han leva...

En trött pappa får hjälp att öppna paketet.Så blev det.

Hanna valde skjortan därav de rosa ränderna...


Vår katt Tiger, han har fattat att katter ska

äta möss, sorkar och råttor.

Dessa avnjuter han dessvärre gärna på vår trappa.
Fritte, han har inte fattat sin uppgift!

Han tog en paus (som vanligt) när Anticimex kom.
Råttfångaren från Anticimex.


Inte ska jag bli konditor i alla fall...

men den var god!


1 kommentar:

Lovisa sa...

Hej! Det låter som att ni hade en bra dag igår. Hoppas Janne blev nöjd med sin födelsedag och att han tyckte om presenten han fick av oss :o)

Vad roliga katterna är...hihihi! Skrattade gott åt kommentarerna under bilderna. Fritte är ju en riktig sköning som tar igen sig en smula när hjälpen är på plats ;o)

Jag hade allt velat satt tänderna i den där tårtan...Princesstårta är ju lite utav en favorit.

Ha en bra dag. Nu ska jag gå och fixa matsäck till vår Kolmårdenresa idag. Kram på er!