2009-08-24

Make over

Planering, det är något som jag är beroende av! Jag vill (och behöver) veta i förväg vad som är på gång och vad som ska göras osv. Så denna dag var också inplanerat vad som skulle göras under eftermiddagen: Det var dags för en tur till Vadstena för att träffa vår revisor. Visst låter det högtidligt som en äldre herre i kritstrecksrandeig kostym, typ. Nu pratar vi LRF konsult och en höggravid kvinna något yngre än mig. Kanske inte den bild man får per automatik på näthinnan när man hör ordet "revisor". :-)
Resan blev av, men istället för att företa den allena (som var planerat) var båda telningarna med. Anledningen var att de hört av sig från "potatisgrossisten" och ville ha dyliga, så det var bara för maken att sätta igång med det! Så honom såg jag knappt 10 min vid lunch, sedan har det varit fullt upp för honom i traktorn.
Barnen blev mutade med att om de skötte sig på kontoret skulle de få var sin glass, och det funkade riktigt bra faktiskt!

Från bilen såg vi kor som betade en bit bort, då hördes det från baksätet: -" Ja illaj koj!" Så den där ko-genen dyker upp då och då! :-)


Hanna har ritat en ko!

Albins drake förvandlades till ko när Hannas teckning visade sig vara en ko.

Ännu en ros...

Tyvärr lyckas inte kameran fånga den där djupröda färgen som rosorna har.

Dax att slänga bort penseerna utanför butiken!


På vägen hem införskaffades en boll-kryss, sedan tog vi vägen genom mjölkrummet...


och: Ta-daaaaaaaaaa!

Krukan passade precis i "hålet " i spannen, hoppas att växten liksom viker ner sig lite mer så att den inte blir så timglasformad som den är nu!

1 kommentar:

Anita sa...

Skönt när allt fungerar som planerat, även om man måste muta lite!!
Inget besök på 21:an!?
Kram Anita