2009-09-20

39,7

Japp, det var sonens temp nu i kväll!


Om jag skulle ha så hög temp skulle jag vara på gränsen till medvetslös, men när Albin vilat lite på eftermiddagen var han ute och hoppade studsmatta! Men i full vigör är han inte!Det är nu jag är tacksam att jag gjorde vinbärsdricka tidigare i år!!! För Albin vägrade äta kvällsmat (inte konstigt alls) men att dricka gick bra. Så då fick han hemgjord svartvinbärsdricka som är fullproppad med C-vitamin och andra nyttigheter och dessutom helt utan tillsatser!

Svarta vinbär i somras.


Vi skulle egentligen varit hos goda vänner i eftermiddag med de planerna gick ju upp i rök... så vi har haft en lugn dag här hemma med lite DVD-tittande och som jag redan nämt lite utelek. Fin, hög, klar septemberluft med fullt solsken kan ju inte vara skadligt, eller??? :-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Men stackars Albin, hoppas han kryar på sig snart.

Kram Anita

Lovisa sa...

Nämen stackare där! Det är ju helt otroligt hur dom kan orka trots så hög feber!!

Ja, här hemma har febern blivit som en extra krydda på tillvaron. Hugo och Alva visar sig ha temp på 38+ mest hela tiden. Ikväll kom dessutom Marcus hem från en samling i kyrkan med värk i kroppen och frossa. Ingen jätte hög feber men ändock utslagen så han gick och lade sig strax innan åtta.

Hoppas ni andra klarar er. Hälsa Albin att han ska krya på sig!

Kram Lovisa