2009-09-19

Två Ellor

Lördagskväll, igen får jag nästan säga. Veckan som gått har verkligen bara visslat förbi.

Jag har i denna vecka gjort bla detta:

Slutat mitt jobb, säsongen är slut.

Hamnat på anställningsintervju telefonledes men blivit ratad eftersom det är för länge sedan jag jobbade i vården.

Varit med barnen i Kisa.

Varit på (eller snarare i) Ullared

och så blev det lördag.

:-)


För er nyfikna: Det var massor av folk på GeKås, vi var sannerligen inte själva där igår Anita och jag. Men vår vana trogen tog vi det lugnt, gick ut och åt lunch för att få en paus och så fortsatte vi att förbruka pengar i faslig fart.

Men å andra sidan har barnen fått nya vintergarderober, de flesta julklapparna är inhandlade samt att tom jag fick mig ett ombyte kläder!

Om man känner för det kan man verkligen filosofera över fenomenet Ullared. Folk vallfärdar dit för att handla, jag hörde både norska, tyska, skånska och andra dialekter igår.

Det sägs ju att de har aldrig gjort reklam, det ska ju vara enbart djungeltelegrafen som satt fart på handeln i Ullared. Men här är jag inte säker på min sak bör tilläggas!


Barnen var ju hos Mormor tors-fre. Idag har de varit trötta eftersom de inte sov allför många timmar i Kisa. Men glada över att få varit där!


De har lekt med Emilia idag, grannflickan:
Det ska som vanligt knytas, bindas och grejas... Hanna smet iväg från installationen Albin höll på med.

Så här roligt kan man ha det med en trekammar brunn, eller "holk" som vi säger.

"Kolla, jag kan hoppa över havet!" och tjejerna var ju inte sena med att följa efter.När vi åt lunch idag sa Hanna helt plötsligt från sin plats på bordets kortände: -"Två Ellor!" Hon såg alltså Ellen och hennes kompis springa på andra sidan staketet. Det är inte lätt med pluralsformer ibland... :-)

1 kommentar:

Anita sa...

En Ella flera Ellor, det tyckte Ellen var kul. Kul hade verkligen våra barn vid holken ikväll. Jag tror de var lika trötta som vi var igår på vägen hem:)

Kram Anita