2009-09-17

Nu är det klippt!

Idag har jag varit och lämnat de två telningarna hemma hos deras mormor. Gissa om det var två förväntansfulla barn som gav sig av på förmiddagen. När vi kom fram till Kisa undrade de allt när jag skulle åka hem, tydligen kunde jag inte försvinna fort nog. :-) Men det är ju så det ska vara när man åker till Mormor, jag har en känsla av att jag var likadan!


Jag hann även med en fikapaus hos mina morföräldrar. Det blev som i "gamla tider" när vi satt vid köksbordet och jag satt på hörnet som så många gånger förut. Det var en berikande stund att få sitta där, så TACK Mormor och Morfar för det!


Och så blev det klippt, håret alltså. En sisådär 20- 40 cm. Men någon bild får ni inte se... hihihaha. Så på ett sätt är det långt, men jämförelsevis är det kort...


Janne har åkt på Gubbröra i Missionshuset så nu är jag helt allena, inte ens barnens snarkningar hörs. Mycket märklig känsla! Det är bara datorn som surar lite, mycket mystiskt som sagt var!


Önskar er allt gott!


//Åsa

7 kommentarer:

Lovisa sa...

Ååååh vad nyfiken jag blir på att se din nya frilla ;o) Jaja...jag får väl hålla mig till tåls en vecka till :o)

Lycka till imorgon på Ullared. Wish I was there!!

Kram Lovisa

Anonym sa...

Telningarna är nattade nu,sover inte än,Grabben frågar vad är klockan? åtta svarar jag, så god natt mamma o pappa hoppas ni får sova gott.
Kram

Hemmafruns hörna sa...

Å vad jag blir avundsjuk! Hoppas du får precis en sån god natt som jag föreställer mig! I morse blev jag väckt kl 4 och det vill jag helst inte uppleva i morgon igen! Mormödrar är guld värda! Njut!!!

Anonym sa...

Exklusivt inlägg från Travtanta som med egna ögon sett det lyckade resultatet av klippet!!
Det blev verkligen jättesnyggt. Sov gott.
Kram Anita

Blogginnehavaren sa...

Att ett frisyrbyte kan väcka en sån kommentarstorm... :-) Fast det var mer om sovandets vara eller inte vara kommentarerna handlade om till 50%!
Och till dig i Norge: Tidiga mornar är vi också vana vid, tyvärr! Men ge inte upp, det finns en ljusning om x antal dagar! Numera är vi glada när vi får sova till 6,30!!!
SOV GOTT!

Anonym sa...

Oh, ullared, jag vill också!!!!!!!!!!!
Ska bli spännande att se denna omtalade frisyr nästa helg =)
Kram Mia

Anonym sa...

Det var verkligen en stund av nostalgi Vi njöt i fulla drag och tyckte det var jättekul. Tack för att du tog dej tid
Kram mormor och morfar i Moby