2010-09-28

Husmoders-resa

Först vill jag kommentera alla kommentarer i förra inlägget. Givetvis får folk ringa till oss, men det är just det att söndag eftermiddag kanske inte är den allra lämpligaste tiden... samt att svarar man inte på ena numret kan man ju faktiskt försöka med det andra. Eller? Är det inte så man gör själv??? Jaja, nog tjatat om det!

Nu är nerräkning på "1-dag-kvar-på-dagis-innan-vi -får -sova-hos Mormor". Gissa om det är två knattar här som har räknat dagarna på fingrarna!

Anledning: Två av byns damer (hihi) ska till Ullared på årets shoppingtur!
Det är faktiskt fjärde året i rad vi startar i gryningen (iaf samma tid som vi vanligtvis åker till jobbet) för att sätta sprätt på pengar.

Men å andra sidan brukar vintergarderoberna vara fixade till våra dagisbarn, julklappar inhandlade och lite annat smått och gott! Vi får väl se!

Min "nota" (som man säger häromkring) är gedigen lindrigt sagt. Allt mellan bakplåtspapper och cykeltutor ska det letas efter.

Bara en dag till att jobba, sedan skjutsa barn, gå på knyppelkursen och efter lite sömn bär det av!


Barnens kläder packade, en av "påsarna" framplockade inför torsdagens begivenhet.

Halland, here we come!//Bonnfrua

5 kommentarer:

Evatina-beth sa...

Jag har aldrig varit i Ullared, men det tycks ju vara en speciell upplevelse. Ha en kul dag !
Kram

Ulla sa...

Go tur och ha en trevlig dag men passa er för TV-kameror:). När får vi se från knyppelkursen?

Birgitta sa...

Hoppas ni får en trevlig tur till Ullared och att det inte är allt för mycket folk där. Gör inte slut på alla pengar nu.
Håller med Ulla - vi vill se mer knyppling här på bloggen.
Roligt att du vill vara med i min utlottning.
Kram Birgitta

Marie sa...

Hm. Det lät väldigt konstigt det där att folk blir griniga när ni inte svarar på hemtelefonen. De själva sitter knappast hemma och vaktar den fasta telefonen dagarna i ända. Kan det bero på att det inte står på er webbsida att det är just en hemtelefon? En bondgård med butik utanför Skövde skriver i anslutning till sitt nummer något i stil med "Vi svarar om vi är hemma!" Det kanske kunde hjälpa att göra något liknande?

(Jag brukar undvika mobilnumret i sådana här fall för det känns som om jag tränger mig på. Helt knäppt eftersom den som har lämnat ut mobilnumret självklart räknar med att man ska använda det!)

Hade för övrigt ingen aning om att det är olämpligt att ringa en söndageftermiddag. Tidig morgon, sen kväll och natt vet väl alla, men en eftermiddag?

Black Iris sa...

Ullared var ett tag sen jag var till. Knyppelkurs låter spännande.

Kram Maidi