2010-11-07

Kusindag

Är det inte konstigt att man ibland har så svårt att få tiden att räcka till till att träffa vänner och familj! Almanackorna brukar vara fulla och finns det en lucka är man helt enkelt för trött för att orka annat än att bara vara hemma.

Ok, nu är väl inte min almanacka direkt fullproppad utan jag kvalificerar mig bra in i andra kategorin: dvs är för trött för att orka. Visst är det lite hemskt när man tänker på det!
Idag bröt vi dock den trenden då vi lyckades få hit Broderskapet med familj! Fast att det är bara en dryg timmes bilfärd mellan oss sliter vi inte ut varnadras soffor direkt... tragiskt!
Men de kom hit och barnen har lekt, bråkat och lekt igen. Ungefär som det ska vara!

Naturligtvis blev det den obligatoriska turen i traktorn för kusinerna när man kommer ut på landet! Den uppskattades inte lika mycket av Alva som av Hugo...

Kusinerna.

Hanna med morbror Marcus och så Lovisa med kameran i högsta hugg!

Grabbarna jagade Lillebrorsan, han hade inga större problem att hålla sig undan!

Traktorturer kan som sagt vara riktigt läskiga och då sprutar tårarna!

Söndag eftermiddag, det börjar bli dags att ladda för veckan som kommer... Önskar dig en bra vecka med lagom mycket jobba och vila där emellan!


//Bonnfrua

5 kommentarer:

Ulla sa...

Usch vad hemskt men du har alldeles rätt. Jag platsar också i kategorin som tycker att det räcker att vara hemma och göra det man vill av ledigheten. Skulden har jag lagt på åldern men det är väl lika bra att säga som det är och försöka bättra sig. Bra gjort hos er och väldigt trevligt ser det ut. Vi har firat vår lilla 5-åring i dagarna två så helt hopplsa har vi faktiskt inte varit. Bra vecka till dig med!

Birgitta sa...

Ser ut som kusinerna har riktigt roligt tillsammans med din bror.
Jag vet inte om det hör till åldern men jag tycker också det är skönast hemma och bara vara.
Önskar dej en riktigt skön vecka.
Kram Birgitta

Lovisa sa...

Tack för en finfin dag tillsammans. Alvas tårar och gnäll grundades troligtvis i febern som hon fick idag. Har just varit och hämtat henne på dagis. Nu sitter vi hemma och tittar på Tv och myser.

Må så gott! Kram Lovisa

Yvonne L sa...

Ser ut som ni hade en härlig dag tillsammans! Det tar väl ca 15 minuter att åka till min syster med familj, men inte ses vi speciellt ofta heller...

Anonym sa...

Härligt med lek och bus.
Ha det gott
Kram Anita