2011-01-24

Däbbt i nädan

Det är helt tyst här hemma nu. "Gubbarna" är på verkstan med min bil. Det var visst nåt bromsok eller nåt. Har inte engagerat mig särdeles i detta om man uttrycker sig lite milt.

Albin kändes varm igår och jo minsann, temperaturen var hög uti kroppen, så han fick allt vara hemma idag med sin sjuka mor. Men en liten tur med bilen behövde han som "terapi" tyckte far hans, så stack iväg.

Inte för att jag varit hemma direkt, förmiddagen ägnades åt att nöta på vårdcentralens stolar. Lönen för den mödan var att jag fick lite antibiotika och papper till chefen på att jag faktiskt är sjuk. Virus som gått över till bakterier som också kan vara infuensan.

Jipiiii, någon gång ska vara den första man trillar dit och får flunsan. Eller inte!

Hanna hon har varit på dagis men Farmor fick rycka ut och hämta henne, krafterna till bilkörning och mer därtill har liksom försvunnit. Förmodar att liten dam beger sig in i Farmors stuga när hon kommer hem, hon brukar inte vara direkt nödbedd om man säger så. :-)


Albin häromkvällen när han fick se vissa valda delar ur "The Italian job." Det är ju sk hundkojor som kör i trappor mm i den filmen, så gissa om det fascinerade 5½-åringen!//Bonnfrua

6 kommentarer:

Mor Tuta sa...

Skönt om du får vila lite, behövs nog för att hitta tillbaka till krafterna. Skönt att farmor bor så nära.
Krya på dej.
Kramisar.

Ulla sa...

En liten sjukkompis kanske lättar upp men nu får vi dansa "friskdans" för er. Jag tar en sväng på direkten.

Birgitta sa...

Det är mycket sjukt i stugorna nu. Hoppas klara mej, för jag hade ju en pärs i höstas. är nog inte helt bra från det än. Men nu när du fått medicin så är det snart full fart igen för dej.
Ha det så bra nu.
Kram Birgitta

Evatina-beth sa...

Ja, det är mycket förkylningar nu.Jag har i alla fall vaccinerat mig och hoppas klara mig från de värsta angreppen. Krya på dig!
Kram Eva

Anita sa...

Grattis på födelsedagen!
Hoppas medicinen gör tillvaron dräglig.
Kram Anita
Ps Tack för fikabrödet i söndags.

Huskatt sa...

Förkylning är inte roligt, de kan man leva utan och ska de sen bli värre...då är det inte roligt på något sätt alls.
Krya på er!