2011-01-16

Weekend

En liten weekend på tu man hand har vi haft maken och jag! Vi lämnade av barnen hos Mormor och Morfar igår lördag innan vi fortsatte till ett lantligt beläget hotell. Där har vi gjort så lite som möjligt och hunnit prata med varandra vilket kan vara svårt att hinna med i vardagslunken, eller snarare vardagskarusellen!
Hanna (och Albin) har längtat efter att få åka till Mormor. Varje dag denna vecka har de räknat ner, och så äntligen var det dags!
Idag söndag hämtade vi nöjda barn hos trötta morföräldrar och styrde kosan hemåt. Min hals började värka och hostan har liksom inte blivit bättre. Vilket inte var så konstigt visade det sig, febern har ju bitit sig fast på mig. Och då kära bloggläsare gör jag inte så där jättemånga knop. Faktiskt så längtar jag (trots slapparhelg) efter kudde, filt och att sträcka ut mig i soffan.
En nöjd man!

//Bonnfrua

5 kommentarer:

Black Iris sa...

Vilken härlig helg ni verkar ha haft men vilken otur att komma hem och bli dålig.
Krya på dig nu...

Kram Maidi

Hemmafruns hörna sa...

Din man ser verkligen lycklig ut! Det smittar - så här sitter jag nu och ler :0) Krya på dig!

71:ans blogg sa...

Härligt att komma bort från vardagen ibland! Rå om varandra och bara ha vuxentid utan barn är viktigt. Krya på dig och var rädd om dig! kram <3

Ulla sa...

Det är viktigt att de vuxna också får ta vara på sig och då är det bra att mormorar och farmorar finns. Hoppas helgen var den medicin du behövde för att bli frisk. God bättring!

Rantamor sa...

Härligt med en helg med egentid, och säkert hade mormor och morfar längtat efter sina barnbarn dom med.
Hoppas att du har kryat på dig.
Förkylningar så här års är så sega och envisa.
Tack för din kommentar hos mig, blir så glad av beröm....