2011-01-10

Måndag

Först vill jag tacka för alla kommentarer i förra inlägget! De värmer! Visst är det konstigt att människor som jag aldrig träffat bryr sig om mig och mina bekymmer! Det är jag faktiskt glad över! Det är svårt att uttrycka så här på en blogg men det gläder mig och jag känner mig tacksam.

Idag har saker och ting börjat hamna rätt. Om vi börjar med det mest banala: nu är julgardinerna även nertagna från köket! :-) Snacka om I-landsproblem! =0D

Men mina jobbrelaterade bekymmer ser ut att nå en lösning framgent. Chefen tittade in idag och de "högre gubbarna/damerna" hade haft ett litet möte så nu har våra protester förhoppningsvis gjort lite nytta. De var bara tvungna att ta det på allvar, de kunde inte annat när vi ställde dem inför fakta.
Nog om detta!

Har lekt med min kamera igen. Kanske borde jag ta fram knyppeldynan istället (kursen börjar snart) men det tar emot liksom.
För det här med att försöka förstå sig på kamerans funktioner och mixtra med det för att sedan se hur man kan förvränga det ytterligare i datorn. Det är ju så skoj! Tiden bara svischar förbi när jag väl kommer igång.
Amaryllis efter lite redigerande och testande.

Den första att slå ut denna jul hemma hos oss, så jag ligger lite på efterkälken!//Bonnfrua

9 kommentarer:

4U2 sa...

Åh så fint, men visst finns det så mkt man vill göra?

Polargrevinnan sa...

Skönt att du känner dig bättre och att julgardinerna kommit ner, för ner ska dom ju någon gång.
Jag har inte varit så värst intresserad av att fotografera, men började lite mera när jag började blogga. Det är kul och tiden bara flyger iväg är jag sitter vid datorn och experimenterar med foton. Jag läste i bladet att foton inte är bevis i brottsmål därför foton kan ljuga och visar inte alltid det riktiga. För oss blir det lite konst att få ett foto
så "fint" som möjligt.
Ha en bra vecka utan flera gallstensanfall.
Kram Viola

Birgitta sa...

Vad skönt att det blir ordning på jobbet nu. Det är så roligt att se dina bilder och hur du trixar med dem ibland.
Ha det gott.
Kram Birgitta

Marie sa...

Åh aj! Jag har inte läst om eländet förrän nu. Det var inte lite medel de tryckte i dig för att det skulle gå över, men är det allt de gör numer? Bort med smärtan och lev med stenarna, eller vad gör de?

Ulla sa...

Roligt att du ser ljuset i tunneln! Tänk vad glad du var när julgardinerna var skulle upp och så är det lika kul när de ska ner. Dubbelt så kul, alltså.
Har du sett filmen Maria Larssons eviga ögonblick? I den är kameran ett verktyg som ger mycket tillbaka.

Rantamor sa...

Visst får du länka till mig.
Har ju en blogg som jag skriver på också.
http://rantamor.blogspot.com

Men du är väl också med i 365foton ???
Jag är med första året, det är lite stressande ibland tycker jag, man vill ju göra fina foton så jag springer som en dåre omkring med min Nikon.

Kul att hitta en ny blogg nu ska jag läsa lite vad du skriver.

Black Iris sa...

Vad flitig du är med kameran. Jag köpte en ny kamera bara till mig själv för ett år sen men jag har inte ännu öppnat manualen. Jag vill kunna allt från början liksom och då blir det ju därefter också.
Får nog sätta av lite tid till det här framöver.

Kram Maidi

Hemmafruns hörna sa...

Ville bara skicka en elektronisk KRAM!

Pysselfarmor sa...

Oj ska du gå knypplingskurs....ska bli spännande att höra om du tycker det är svårt.

Vi är med i samma 365 bilder 2011.
Kul att titta på denna blogg också...