2011-01-08

Nu är glada julen slut slut slut...

I torsdags började vi försöka kasta ut julen, granen och adventsstjärnor försvann. Men sedan tog det stopp! Anledning: Jag fick ont i höger sida, men med hjälp av voltaren funkade dagen ändå, om jag satt stilla i ett visst läge vill säga. Övriga familjen gav sig av på "bortbjudning" utan mig, kände mig inte så vidare sällskaplig om man säger så.

I morse började det om igen. Men skam den som ger sig, nu skulle gardinera bytas! Så fram med strykbrädan och påbörja projekt "nu ska julen definitivt bort!" Men ack, eftermiddagen tillbringades på akuten. Alternativen var så att säga väldigt få...

Jodå, läkaren som klämde mig på magen konstaterade gallsten. Inte så där jättehippt kanske. Ont gör det iallafall. Fick slutligen något starkt stolpiller eftersom sprutan de gav mig inte hjälpte, så nu är jag groggy och nästan smärtfri. Så skönt att Janne var med för hur skulle jag annars ha kommit hem? Bilkörning var strängeligen förbjudet efter intagandet av detta "rävgift".

Men ska man se positivt på det hela så får jag ju njuta av mina julgardiner i köket ett tag till...


Stora trappen efter att julgranen togs ut i torsdags.


Nu är det horisontalläge som gäller, orkar inte hålla huvudet uppe längre!//Bonnfrua

8 kommentarer:

Hemmafruns hörna sa...

Ååååh, stackars dig! Jag har hört att gallstensanfall är tusen gånger värre än att föda barn (och det vill inte säga lite!) Hoppas att du snart har det bättre. "Inte en sparv till jorden..." dvs Gud är med dig!

Ulla sa...

Stackare! Jag tror du ska beställa ett stativ :) för det är nog bättre än piller för att bli bra fort. Skämt åsido, hoppas du får vila och snart är på benen, julgardiner är väl helt ok i det här vintervädret.

4U2 sa...

Men, krya på dig!

hugan sa...

Men kära nån! Här är julgardiner fortfarande uppe, ingen panik med det inte! Så vila dej nu i form, gardiner är en baggis i detta fall!
Krya på dej!!

Birgitta sa...

Nu är du nog på benen snart igen bara medicin hjälper. Fast det kan väl komma tillbaka.
Hoppas du får en mysig söndag.
Kram Birgitta

Black Iris sa...

Det här var sannerligen ingen trevlig överraskning. Gallsten ska ju göra rejält ont efter vad jag hört.
Hoppas du snart kryar på dig nu.

Kram Maidi

Emmas utsikt sa...

Å nej... du får krya på dig. Ski i gardinerna, det blir jul igen. ;)

Kram!

Evatina-beth sa...

Oj, det var inte kul. Hoppas att det ger sig snart.
Kram!