2011-06-28

Sol och bad

i söndags kväll när det förmodade högtrycket med sommarvärme fortfarande fanns kvar i väderprognoserna tog vi fram den nya poolen. Tanken var att vattnet då skulle hinna värmas upp lite till måndag eftermiddag när barnen kom hem från dagis.

Det var två barn som hade bråttom hem och innan de riktigt hunnit stänga dörren om sig här hemma började kläderna åka av, någon minut senare kom de ut med badkläderna, armpuffarna och badringarna på!

Eftersom den här är lite djupare än en vanlig "plaskpool" införde vi den regeln: inget bad utan vuxen och armpuffar! Bättre att kunna lätta på reglerna än att behöva "skruva åt dem".


Lite kallt fortfarande, Hanna har inte doppat sig helt än.
Albin är på g...

När de väl kommit över spänningen med den "djupa poolen" kunde de börja flyta omkring på sina "flytverktyg". De höll på och plaskade i vattnet en hel timme och då hade de fått mig att lova bada idag (hoppas vattnet värmts lite till!).


//Bonnfrua

7 kommentarer:

Anita sa...

Härliga badbilder. Hoppas värmen håller i sig några dagar så de kan njuta i sin pool!
Kram Anita

4U2 sa...

Underbart, och nu är det bara att hoppa i! ;)

Evatina-beth sa...

Hoppade du i själv?

Hemmafruns hörna sa...

Vilka guldklimpar du har!!! Här regnar det och är bara 14 grader, så vi har inte behov av någon pool, tyvärr! Njut av sommaren och varandra!

Ulla sa...

Härligt! Barn och vatten är något som passar ihop. Själv passade jag "mobila" tvillingar vid havet igår-ingen lek som sonen säger.

hugan sa...

Blev det nåt dopp för mamman då? ;-) Här försvann den härliga sommarveckan fredagafton...precis när man fått semester!! Nåja, bara att hoppas på att "efter regn kommer sol" :-D

Tack för klok och skön kommentar hos mej, anar att min trötthet beror på just det du skrev...men man ska ju vara stark..

Ha nu en skön sommarvecka med flera dopp i poolen!

Black Iris sa...

Vilka härliga ungar.. Tänk att alla barn älskar så att bada.
Hoppas du höll ditt löfte till dem..

Kram Maidi