2011-07-23

Kluven

Sitter här vid datorn och försöker begripa och ta in det som hänt i Oslo, utan att lyckas kan jag ju tillägga. Utanför skrattar det fyra barn, helt obekymrade över tillståndet i världen. De sprutar vatten på varandra, vattenkrig med andra ord. Det känns kluvet, på datorn kan man läsa om det ofattbara och samtidigt hör man barnaskratt...


Ska nog gå ut till dem och försöka njuta av deras barnasinne istället.


Är det någon som vet vad det är för slags humla och annan randig sak på bilden???


//Bonnfrua

5 kommentarer:

hugan sa...

Tror ingen förstår...men gör det rätta, ta till vara på dina glada lyckliga barn, deras energi smittar säkert av sig ;-)

Vad gäller humlor och annat flygfän så har jag tyvärr ingen susning!

Ulla sa...

Vad kan vara bättre än att njuta av sina barn och ge dem trygghet så att de växer upp som goda människor som kan föra släktet vidare. Det ofattbara har hänt igen men det är kärleken som är starkast och som måste vara större än hatet.

Anonym sa...

Hej!
Jag gör ett nytt försök. Den lilla överst är en blomfluga. Den är helt ofarlig och liknar en geting bara för att skrämmas. Humlan kan kanske vara en stenhumla?
Bo

Anonym sa...

OK jag hade inte valt identitet förra gången! ;)

Birgitta sa...

Hej! Håller med dej. Njut av barnens lekar. Skönt så länge de kan leka och inte bekymra sej för allt ont som händer i världen. Det är bara några dagar sedan vi var i Norge och i närheten av där det hemska hände. Ofattbart.
Ha det så gott.
Kram Birgitta