2011-08-13

Glad sexåring

Idag fyller Albin 6 år! Så här glad och nöjd blev han när han fick en sparkcykel. I flera år har han önskat sig en sådan men här på landet passar ju inte de där med små hjul. det skulle ju ta tvärstopp vid första lilla sten.

Men nu hittade vi en med 12" luftgummihjul och den tar sig fram här på slätta.

Innan han somnade ikväll vår son så sa han: -"Mamma, imorgon ska jag sparka hela dagen, precis om idag! Får jag det?"

Och visst får han sparka sig fram på sitt nya fordom om han vill! Det är så härligt att se honom! Och jo, Hanna har allt fått testa hon också...

//Bonnfrua

6 kommentarer:

Ulla sa...

Lycka! Grattis ropar jag med och nu börjar väl förskolan om en vecka? Jag minns när min yngste i samma ålder fick en BMX som var på modet då. Han sa; Är hela min? Så är det när man brukar ärva storebrors saker.

hugan sa...

Å vilken glädje på den bilden!! :-D
Jag förstår gossen så helt och fullt ;) Lilla tjejen som var hos för ett tag sen fyller snart åtta, hon önskar sig också en sån där sparkcykel :-)

Bra att du rapporterar om Hanna också ;-) Du vet att jag håller koll på henne ;-D

Anonym sa...

Vad härlig han ser ut.
Har ju varit inne och läst detta inlägg för några dagar sedan, men måste bara kommentera nu, för det ser så härligt u t.
Kram Mia

Jen sa...

Härligt! Han ser överlycklig ut. :)

Sv. Gården vi tänkt köpa är väldigt liten, på enbart 3 ha. Ladan är så nedgången att den behöver rivas för att byggas upp på nytt, men det finns en gäststuga samt ett sommarhus på gården som ska byggas om till växthus/packhus samt tvätteri. Det passar våran ekonomi helt enkelt och det är en bra början. :) Sen om alla våra planer kommer fungera till en början är en annan sak. Men om vi får gården så har vi iaf drömmar och kommer få ta en sak i taget. :D

Black Iris sa...

Men så härligt lycklig han ser ut den goe Albin. Han strålar ju..
Grattis till honom..

Kram Maidi

Jen sa...

Kom precis på, efter att ha kommenterat ett inlägg du gjort långt tillbaka, att du kanske inte ser de kommentarerna om du inte bläddrar igenom själv...
Så jag svarar även här:
Vi har tänkt att komma igång med en ekologisk grönsaksodling och ska då använda packeriet till att packa just grönsakerna, samt tvätta dem.
Morötter, rödbetor, lök och potatis mm. :)
Förhoppningsvis kommer detta gå vägen så småningom!