2011-10-03

Oktober

Vilken helgväder vi har blivit bjudna på! Kortärmat och foppisar i början av oktober har vi spankulerat omkring i. Jo jag tackar jag! Sämre kan man ha det, helt klart.


En ny vecka har börjat och idag kommer inte solen genom molnens lager, men det är fortfarande relativt varmt ute. Albin är i skolan, men igår hade han sin "Lyckodag" som han uttryckte saken. Först skulle han till kyrkan och sedan var det avslutning på fotbollen med match mot föräldrarna. Eftersom Hanna fortfarande var hängig så turades vi om att vara hemma med henne, så min "lott" blev att stanna hemma när det var fotboll därför blev det inga bilder.

Men oj vad de hade kämpat barnen och vunnit med 2-1 mot föräldrarna! Jorrå, ett riktigt referat fick jag allt när herrarna kom hem, och Janne fyllde i där det var lite skralt med detaljerna. Viktiga saker det där, helt klart.


Ute blommar det återigen och ännu på runddelen. Liljorna började i midsommartid och har hållit på sedan dess, strandtriften och karpterklockorna har blommat över men skickat upp fler blommor nu framåt höstkanten. Så det är bara att njuta! Bladen har börjat vissna med det gör bara att liljorna syns ännu tydligare.


Gul daglilja.
Karpaterklocka.


Strandtrift.

Bilder från helgen!

//Bonnfrua

2 kommentarer:

skapa och inreda sa...

Tittar in till dig för att säga hej!
Gillar vad jag läser och ser :)
Annika

hugan sa...

Vackert värre! Ni har nog haft bättre väder än oss, här är det regn varannan dag, frosten börjar anas...men idag är det soligt och vackert men halvstorm :/

Dags att åka till jobbet igen! Får se vad ryggen säger om det...

Ha en skön onsdagskväll!