2011-12-11

Lucia

Igår var det den årliga försäljningen i Missionshuset. Inkomsterna gick till Afrikas horn och flyktingkatastrofen där via Diakonia. Folk hade lämnat in allt mellan hemstickade sockor, honung och kalvdans.

Men det hela började med luciatåg. Riktigt stämningsfullt var det (ok lite partisk är jag) och det man förundras över är hur barnen växt på ett år! De hänger med i texterna och sjunger för full hals. Riktigt härligt att se och höra.
Livemusik.


Nu blir det en paus här på bloggen. Ok, jag har varit extremt skral med inlägg på sista tiden men det har sina orsaker som inte riktigt hör hemma här i offentligheten. Så nu blir det en paus på obestämd tid, men såsmåningom lär jag dyka upp här igen. Likaså min bildblogg sköts med en skral vänsterhand nuförtiden, men jag hoppas att energin och fotolusten ska återkomma även dit. Men nu tar jag jullov! Önskar er alla en skön helg utan en massa onödig stress!!!


//Bonnfrua

10 kommentarer:

Millan sa...

Så söta barnen är, det är så härligt att se barn som "lussar"!!
Jag vet inte vad som hänt, men jag hoppas att det inte är något allvarligt som gör att du väljer att låta bloggen vara ett tag nu...
Önskar dig en riktigt skön jul, och hoppas att du snart är tillbaka på bloggen igen...
Kram Millan

hugan sa...

Ja det är genom barnen man får julkänsla! Lite svårt när de börjar vara dryga tjugo år... ;) undrar om de vill lussa för mamsen..? ;-D

Nä vad tråkigt att höra att det blir paus, hoppas du hittar energi och kommer igen snart. Ta hand om dej!
Kram

Felix sa...

Så fint med luciatåg live. Förstår att du är stolt som förälder! Här blev det bara Lucia på TV i år. Men de sjöng fantastiskt bra!

Så tråkigt att du gör uppehåll med bloggen (eller bloggarna)! Säger som Millan att jag hoppas att det inte är något allvarligt som ligger bakom. Men ibland räcker inte tiden och energin till allt, och man måste prioritera. Men hoppas att du gör ett litet inlägg då och då, så att vi inte glömmer bort dig... ;-) Finns inga regler för hur ofta man måste göra inlägg. Det är upp till var och en!

Önskar dig en skön julhelg med hela släkten!

Julhälsningar
Elisabet

annette sa...

Så fina barnen är, känner ju igen Din son och dotter sedan andra bilder och dom är sååååå fina!

Hoppas allt går bra! Tänker på Dej!

Har varit underbart i Jordanien, öknen var så fantastiskt att få uppleva, skulle vilja sova över minst en natt under bar himmel!

Kram!
annette

Marie sa...

Hej Bonnfrua! Jag vill passa på att önska dig och din familj en god jul och ett gott nytt år!

Black Iris sa...

Men snälla du var inte borta för länge. Jag vill ju höra hur det går med Hannas ridande och Albins alla upptåg.
Ha i alla fall en riktigt God Jul

Kram Maidi

AnnaKK sa...

Hej på dej!

Åh, vad man har varit med om många fina luciatåg under de åren barnen var små och deltog i såna. Både i skolan och i kyrkans barnkör och i bygdegården här hemmavid. :-)

I år har jag inte sett skymten av någon lucia - inte ens på tv!? Undrar just om inte julen kommer att gå ungefär lika obemärkt förbi...? Den där riktiga julstämningen har iallafall inte velat infinna sej, men om den beror på det tråkiga vädret eller på något annat kan jag inte riktigt säga. Fast ang vädret så är jag fullt nöjd med en grön jul. :-)

Ha det jättefint, och jag kikar in här igen framöver och kollar om du har tagit upp bloggandet igen.

Kramar!!!

Birgitta sa...

Vill önska dej en riktigt GOD JUL.
Kram Birgitta

Elisabeth Källblad sa...

God fortsättning!
Själv jobbar jag på att bli frisk, med skralt resultat...
Pausa på du, jag sjukpausar också.
Så kommer vi igen innan årskiftet.

Jättefina bilder på dina söta tomtebarn! klart man känner igen sina bloggvänners barn! :-)

Ha nu fina mellandagar så hörs vi sen! Kramar!

Marie sa...

Ja. Det gör jag. Deltar nästa år igen, alltså:)