2012-03-22

Blåsippor

Även idag har vi blivit bjudna på härligt vårväder här på Slätta. Då är det svårt att bara vara inne, hela kroppen vill bara ut!
Så efter jobb och dagis tog Hanna och jag oss en liten promenix upp till blåsippestället för att kolla läget. Jorrå, det lyste blått inne i skogen vid sidan av vägen. Så blåsippor fick vi med oss hem både i kameran och som bukett.

Solen värmde och en koltrast började kvittra för oss, så jag lyckades övertala fröken Pratkvarn att vara tyst en minut och bara lyssna! Helt magisk så underbart det är med en solbelyst skogsplätt, en madrass av barr och så fågelsång. Riktig påfyllnad av själen.


//Bonnfrua

2 kommentarer:

Birgitta sa...

Va fint med blåsippor och att våren är här. Bara det inte blir bakslag.
Kram Birgitta

AnnaKK sa...

Åh, jag vill också ha ett "eget" blåsippställe så där ute i skogen! :-) Vet inte nånstans här omkring som de blommorna växer vilt... Men nu har det iallafall börjat synas knoppar på blåsippan jag har i min trädgård.

Tråkigt att barnen blivit sjuka, men det är ju rätt typiskt för årstiden. :-I Hoppas de kryar på sej kvickt!

Återstår att se vilka krämpor JAG kommer att ha i morgon, eller möjligtvis från söndag och några dar (veckor!?) framåt i tiden!? ;-) Slog ju till på en ny cykel, och när vi skulle hämta den i förmiddags så var så klart cykelhållaren puts väck. Men det var väl lika bra att testa cykeln ordentligt på en gång, så jag cyklade ca 1,5 mil från butiken och hem. Fixade det på strax under 50 minuter, och det ger jag hojjen MVG för!! Helnöjd med den! :-) Men som sagt... Träningsvärk kan det nog bli - jag minns inte ens när jag cyklade sist!? 8-X

Trevlig helg!! :-)